2777
2789
عنوان

بانو هایده

143 بازدید | 23 پست

اگه موسیقی رو غذای روح تصور کنیم، صدای هایده برای من مثل قرمه سبزی روی ته چین، کباب کوبیده با نون و سبزی، دیزی با پیاز و دوغ ابعلی، چلوگوشتِ ظهر جمعه و کتلت های مامان پز رو داره 🫠

چی بودی تو زن چی بودیییی!

سامان هستم کادر آزمایشگاه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته متولد ۶۶ هستم ولی اصلا خوشم نمیاد ولی موئین وامید صداشون بی نظیره

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

استاد شجریان تا ابد .....

کاربر قدیمی هستم....تو دنیای وحید شمسایی ها علی دایی باش🫂🫀عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀

یکی از بیاد موندنی ترین ها من خیلی دوسشون دارم

اتفاقا همین الان در حال گوش کردن یکی از آهنگ هاش بودم برای کوچه غمگینم برای خونه غمگینم برای تو برای من برای هرکی مثل ماست

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

درسته متولد ۶۶ هستم ولی اصلا خوشم نمیاد ولی موئین وامید صداشون بی نظیره

موئین؟😑🙄

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤