2789
عنوان

چی بگم

131 بازدید | 9 پست

یکی از اشناهامون چن سال پیش تو شب عروسیش پدرو برادرش تصادف کردن مردن بعد یه مدت اینا رفتن خارج و الانم همونجا کار و بارش گرفته اقا تو دانشگاه درس میده و خانمه دفتر دکوراسیون داره حالا ب گشته می گه وطن یه چیز دیگس

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

خو وطن يه چيز ديگس چيكارش دارى😐

وقتي يكي رو صدا ميكنيد،وقتي ميگه بله؟،بعدش نگيد هيچي😐                                                               بعدش نگيد هيچي😑                                           بعدش نگيد هيچي لعنتيا😤😩                                               باردار نيز نيستم😁🙌🏻          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می خواستم بگم تو رو خدا زر نزن. اگا اینجا بودی می گفتن  خانمت بد قدمه فامیل دوماد مردن بعدش هی می خواستن بگن چرابجه دار نمیشی. خلاصه نا حالا هزار جور بلا سرت اورده بودن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

كدوم كشوره؟!

خواهر من 20 ساله آلمانه و وضعشونم توپه... اونم همش ميگه برميگردم...

واقعاً هم وطن يه چيز ديگه ست... 

زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی
می خواستم بگم تو رو خدا زر نزن. اگا اینجا بودی می گفتن  خانمت بد قدمه فامیل دوماد مردن بعدش هی ...

تو اينجا هم بستگي به خود آدم داره كه اهميت بده به اين حرفا يا نده... خودمون زندگيمونو سخت ميكنيم...

زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی