ملیکا۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 3214 عنوان تصویب شد💔 200 بازدید | 9 پست شرط قطعی معدل یازدهم برای کنکور 💔همین کم بود مرسی 🥲 من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿 امروز | 19:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_مرداد_ماهی عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 13795 وای نههههههههههههههههههههههههه ای خداااااااااااااا میشه برای قبولیم توی فرهنگیان ی آیت الکرسی بخونی؟😍
helliaaaa عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 3453 هنوز چیزی معلوم نیست پارسال هم آخر اسفند برداشتن اگه کسی بهت ماهیگیری یاد داد توی رودخونه ی اون ماهی نگیر
کهکشان_راه_کاکایویی عضویت: 1404/08/23 تعداد پست: 594 از این قسمت جغرافیایی زمین خسته شدماز این مکانی که قانونش معلوم نیست..هر ثانیش یه شوک و بازی روانی داره... (: ⋆。゚فرزند کهکشان < ᴛʀᴜᴛʜ ɪs ɪɴ ᴍʏ ʜᴇᴀʀᴛ > حیوانات دوستان من هستند، نمی خواهم دوستانم را بخورم، طبیعت زیستگاه من است، نمی خواهم به آن آسیب برسانم (:
۰۰گل_برفی۰۰ عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 774 تا خرداد هزاربار نظرشون عوض میشه درخت آرزو هام شده از ریشه خشک...
ملیکا۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 3214 هنوز چیزی معلوم نیست پارسال هم آخر اسفند برداشتن نه امروز کلا پیام رو گذاشته بودن و گفته بودن قابل تغییر نیست و اینکه یازدهمی های امسال باید کلش رو نهایی بدن💔 من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿
ملیکا۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 3214 از این قسمت جغرافیایی زمین خسته شدماز این مکانی که قانونش معلوم نیست..هر ثانیش یه شوک و بازی روانی د ... منم خیلی خسته ام ...آینده ام داره تباه میشه من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿
ملیکا۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 3214 تا خرداد هزاربار نظرشون عوض میشه فکر نکنم😭😭😭 من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿
کهکشان_راه_کاکایویی عضویت: 1404/08/23 تعداد پست: 594 منم خیلی خسته ام ...آینده ام داره تباه میشه 🥲😔💔 ⋆。゚فرزند کهکشان < ᴛʀᴜᴛʜ ɪs ɪɴ ᴍʏ ʜᴇᴀʀᴛ > حیوانات دوستان من هستند، نمی خواهم دوستانم را بخورم، طبیعت زیستگاه من است، نمی خواهم به آن آسیب برسانم (:
helliaaaa عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 3453 نه امروز کلا پیام رو گذاشته بودن و گفته بودن قابل تغییر نیست و اینکه یازدهمی های امسال باید کلش رو ن ... پارسال هم همینو میگفتن من یادمه اگه کسی بهت ماهیگیری یاد داد توی رودخونه ی اون ماهی نگیر