2789
عنوان

حالم بده

82 بازدید | 12 پست

واقعا حالم بده بدن درد دارم

سه چهارماهه فهمیدم کسی که دوسش دارم دوساله با یکیه واسه هم کادو میخرنو بیرونو کافه و سینما و همه جاااا و رابطه جنسی :)

من ۲۳ سالمه حوصله ندارم بگم چرا دوسم نداره ولی اینو بگم اونو دوس داره و منو نه..

باهمن و پسره شدیدا عاشقشه واسش استوری گذاشت که وقتی که بمیرم اون ۱۳ ثانیه ای که بعد از مرگم تموم زندگیم از جلو چشمم رد میشه اون ۱۳ ثانیه فقط تو توی یادم میای و بازیگرای تاسیان بودن... همون موقع که دختره میمیره و کلی چیزای دیگه که قلبم خورد میشه..

دیگه چکش نمیکنم اما خیلی چیزا فهمیدم اینکه دختره کلا متولد ۸۵ هست و من متولد ۸۱ هستم و اینکه دختره خیلی زرنگ و پولداره و دانشجوی دندانپزشکی یا پزشکیه و اینکه خیلی خوشگله و خوش هیکل ...

انقدر دوسش داره اصلا عذاب وجدان نداره با خودش میگه مجبور نیست که با من باشه😔

اصلا بفکر منم نیست دوساله دارم استوری های عاشقانه ی اون واسه دختره رو چک میکنم یا بیو هاش عاشقانش یا پروفایلای عاشقانش یا اینکه ۶ صبح بیدار میشه میاد تلگرام بخاطر دختره اه

بجای چک کردن اون رو خودت کار کن موفق شی اونم حسرت بخوره با چک کردن اون فقط از زندگی جا میمونی و شکننده میشی و هیچکی هم نمیاد سمتت

ملکه اقیانوسم اکانتم تعلیق شد،حس ششم،به کنکوری ها کمک میکنم کنکوری هستی درخواست بده کمکت میکنم:)دانشجو پزشکی،کورد✨

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خداییش چرا برای یه آشغال ناراحتی. سلامتی تو رو خیلی ها آرزو دارن .خیلی ها تو بیمارستان ها دنبال یک روز اضافه زندگی کردنن.تو ارزشت خیلی بالاتر از این حرف هاست نزار زندگیت به دست یه آدم دیگه خراب بشه .همیشه سعی کن از کوچکترین داشته هات لذت ببری .اونم کامل فراموش کن خرا خیلی بزرگه کههمین اول راه ذات اونو بهت نشون داده

الهی بگردم گلم درکت میکنم خیلی سخته ولی سعی کن فراموشش کنی کسی که تورو نمیخاد و با یکی دیگس و خودتم میدونی دیگه راهی وجود نداره و جز درد و عذاب هیچی برات نمیمونه 🫠 💔

خداییش چرا برای یه آشغال ناراحتی. سلامتی تو رو خیلی ها آرزو دارن .خیلی ها تو بیمارستان ها دنبال یک ر ...

کجا پسره اشغاله اصلا خیانت نکرده این خانم دورا دور عاشق شده😐ذات چی اخه استوری گذاشته ب همه گفته اون دختره رو میخواد خیانت ک نکرده

کجا پسره اشغاله اصلا خیانت نکرده این خانم دورا دور عاشق شده😐ذات چی اخه استوری گذاشته ب همه گفته اون ...

ولش کن وقتی تو رو زیرپا گذاشته و اینقدر راحت اونو ترجیح داده نباید حتی بهش فکر کنی

کجا پسره اشغاله اصلا خیانت نکرده این خانم دورا دور عاشق شده😐ذات چی اخه استوری گذاشته ب همه گفته اون ...

یه سالو نیم تو رابطه بودیم اما ایشون از سر تنهایی باهام بیرون میومد و دوسم نداشت اما تظاهر میکرد ..

یهو هم رفت چون فهمید من بدردش نمیخورم

حسودی نداره اون با تو چ کرد ک با اون کنه

اخه من پولدار نبودم و اینکه واسم کار پیدا کرد نتونستم دو کلام خرف بزنم و بدرد فروشندگی نخوردم صاحبکار بهش گفت و پشت سرم کلی حرف زد پسره خجالت کشید و ولم کرد ..

قدمم ۸ سانت از پسره بلندتره دید هیچ جور بهش نمیخورم رفت با دختره 🥲

کمو بیش مثلا یه بار در ماه پیام میداد و میگفت با کسی نیست ولی فهمیدم و بعدم اعتراف کرد دختره هم پولداره هم زیبا هم با سیاست باعث افتخارشه هرگز ولش نمیکنه