2777
2789
عنوان

یه چیز جالب دیدم

149 بازدید | 20 پست

من پسرم ۲۶ سالمه

یکی از اقوام درجه ۱ فوت شده بود سمت کرمانشاه

دین اونا مثل دین ما نیست

موقع خاکسپاری وقتی میت رو به سمت خاک میبردن

لا اله الا الله نمیگفتن

فقط میگفتن علی علی علی علی

یه نفر میگفت بقیه تکرار میکردن

وقتی ام میت رو به خاک سپردن اصلا مداح و آخوند و اینجور چیزا نبود

یه ریش سفید یه شعری میخوند بقیه ام تکرار میکردن

بعد به همه یه سیب میدادن

بوس میکردن میزاشتن تو جیبشون

برای میت هم ریش نمیزارن

فرداش همه شون سه تیغه کردن

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی که مربوط به جنسیت میشه شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فکر کنم رسم سنی های عزیز اینطوره اکه اشتباه نکنم منم یه کلیپ دیدم که دستاشون حالت بسته یعنی سمت زیر بغلشون بود نماز میخوندن

میون کشته ها بابا پریشون به دنبال پسر با چشم گریون میرفتو با نوای بی نوایی صدا میزد سپهر بابا کجایی🖤🥀

نه اصلا.. بار اوله میشنوم

والا تو کامنت ها نوشته بودن خودشون میگفتن سنی ها اینجوری نماز میخونن منم اولین بارم بود میدیدم تو مراسم خاکسپاری بودن حالا از درست و غلطش اطلاعی ندارم

میون کشته ها بابا پریشون به دنبال پسر با چشم گریون میرفتو با نوای بی نوایی صدا میزد سپهر بابا کجایی🖤🥀

قسمت سیبش خیلی عجیب بود

والا من نمیدونستم

سیب رو گرفتم سریع یه گاز زدم

بعد دیدم عه همه گذاشتن تو جیبشون

منم خیلی آهسته صحنه رو ترک کردم

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی که مربوط به جنسیت میشه شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم

والا من نمیدونستمسیب رو گرفتم سریع یه گاز زدمبعد دیدم عه همه گذاشتن تو جیبشونمنم خیلی آهسته صحنه رو ...

من یه چیز جالب شنیده بودم که وقتی دونفرعاشق هم میشن وازدواج میکنن یه سیب سرخ برمیدارن توش میخک میکنن ونمیدونم چیکارش میکنن که میمونه وسالها نمادعشقشون میشه البته صرفاشنیدم مطمئن نیستم

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم