2777
2789
عنوان

سیسمونی بچه رو

309 بازدید | 60 پست

خانواده مادری باید تهیه کنه؟؟یا پدری؟؟یا پدر و مادر خود بچه؟؟

اکثرن خانواده مادری سیسمونی میدن ولی مگه بچه فامیلی خانواده پدری رو نمیگیره چرا باید خانواده مادری سیسمونی بگیره

نگیری هم میگن فلانی خانوادش احترامشو نگرفتن چیزی برا بچش نخریدن

الان هم خداروشکر آنقدر همه چیز گرونه باید از دهن خودت بگیری بدی برا بچه وسیله بخری ، خب وقتی خودتون از پس مخارجش برنمیاید چرا بچه میارید که خانواده بشه جورکش شما تازه بچه هم میندازن بقل خانواده ، خانواده از آب و گل درش بیاره فردا بزرگ هم بشه بیست و چهارساعته میارن میندازن گردن خانواده(البته به خانمای مستقل که خودشون از پس همه چی برمیاد توهین نشه منظورم به بعضیاس)

والا خوشحال این خارجیا از این رسمای چرت و پرت ندارن

اره به خدا

تازه بعد هم طلبکار کم بود

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما خانواده پدری میخره

خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

چی تو کشور ما درست و سرجاشه که این باشه ماهم رسم داریم خانواده مادر میده

واقعا

حالا تو هیچی این رسم و رسوم رو در نظر نمیگیرن ولی اینجور مواقع خوب یادشون میفته

من و همسرم خودمون همه چیز رو خریدیم

باید برای کنار گذاشتن رسم های اشتباه هرکسی از خودش شروع کنه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
ما خانواده پدری میخره

جدی؟؟کجایی هستین

خب وقتی بچه فامیلی پدر رو میگیره خانواده پدری باید بگیره بنظرم

دختر دادیم با بهترین جهزیه براشون بچه آورده تازه یچیزی هم سر بدیم

ما اصن این رسمو نداریم و من چند وقت پیش که شنیدم شاخ دراوردمم و به نظرم باید خود پدرو مادر بچه سیسمونی بگیرن چه دلیلی داره جهیزیه دختر بگیره سیسمونی خانواده دختر حاملگی دخترر یه خرج میمونه با مرده ک اونم درست خرج نمیکنمم الانا تازه عروسیو طلا هم نمیگیرن خب این مرد خانواده دیگه چیکار میکنه؟؟(البته بعضیارو میگم)🙄😂

عوضی نخندی ،چقدر با غضه قشنگی:)

داداشای من خودشون گرفتن

ولی سر من مامانم سیسمونی داد

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
جدی؟؟کجایی هستینخب وقتی بچه فامیلی پدر رو میگیره خانواده پدری باید بگیره بنظرمدختر دادیم با بهترین ج ...

ما همه خانواده ها اینجوری نیستن بعضی هامون فقط خانواده منو همسرم خانواده پدری میخرن

خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱