2777
2789
عنوان

اصلاح ابرو

53 بازدید | 6 پست

یارو گند زد تو ابروهام انقدر عصبانیم دارم از عصبانیت منفجر میشم حمله عصبی اومد سراغم هیچ وقت هیچ کس اینجوری گند نزده بود تو ابروهام وای دارم دیوونه میشم تا این ابروها درست نشه پامو از خونه بیرون نمیذارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچوقت مداد ابرو نمیکشم آخه وای خیلی حالم بده خیلی

قربونت بشم دو هفته تحمل کن دوباره در میاد

به خدا ارزششو نداره انقد استرس بکشی ولش کن خودتو اذیت میکنی فقط

همین دو هفتع مداد بکش بعد دویاره در میاد

قربونت بشم دو هفته تحمل کن دوباره در میادبه خدا ارزششو نداره انقد استرس بکشی ولش کن خودتو اذیت میکنی ...

اینجا که رفتم مامانم گفت بریم من گفتم مامان حالم از این محله به هم میخوره گفت ارزون میگیرن بریم چند بار چندتا از آرایشگاههاشو رفتیم این یکی جدید بود زنه تو خونه بود بهش گفتم ابروهام دخترونه بشه ولی نازکش کرد یکیشم از اون یکی نازک تر کرد تازه مثلاً میخواست درست کنه خواست اون یکیم نازک کنه تا به تا نشه نذاشتم همه ابروهای قشنگمو برد هیچکس تاحالا انقدر افتضاح ابروهامو برنداشته بود هرچی ابرو داشتم برد مامانم منو برداشت برد محله آخوندا فقط چون ارزون میگرفتن ای خدا من چرا همش به حرف مامانم گوش میدم بگه آب نخور نمیخورم دیگه هرگز ازش پیروی نمیکنم هرگز گریه کردم اعصابم خورد شد لرزش بدن گرفتم ای خدا

بگردمت🥲🥲🥲 ابرو خیلی بده اینطوری بشه🥲❣️❣️بیا بغلم🥺

مرسی که هستی🫂💔 به هیچکسم نمیتونم بگم که اصلاً روم نمیشه برم بیرون روم نمیشه به کسی بگم ابروهای نازم خراب شده اینجا گفتم چون کسی ابروهای قشنگ قبلیمو ندیده خودم سرم تقویت ابرو میفروشم الان باز کردم ولی زدم به بالا و پایین آبروم که زود دربیاد ولی تا در بیاد این جیگر من خون میشه دلم نمیخواد حتی از اتاقم بیرون برم چه برسه بیرون از خونه برم