2821
2789

آخر الزمان شده

به اونجایی رسیدم که گم کردم خدامو چه بنویسم از این دنیا به دنیا دل نبندید فقط یک آهه ویک دم به فردا دل نبندید.خدای من تو همه این روزها را در سرنوشتم گنجانده بودی تو بهم یاد دادی چگونه زیستن را انسان بودن را تو نشان دادی چیزهای دست نیافتنی را چیزهایی که بخاطرشان از خودم گذشتم چیزهایی که قلب درد واشک چشم هارا همراه داشت تو بهم خوشبختی هایی پوشالی را نشان دادی تو بهم انسانهایی فقیر سرشار از خوشبختی را نشان دادی تو بهم انسانهایی را نشان دادی که بخاطر خودم فاصله گرفتن فاصله گرفتنشان سرشار از عشق بود اما نمیدیدن تجزیه درونم را در بعضی از آخرین اشعار خود اندوه پنهانی هست که فقط نزدیکان واقعی حس میکنند آنهایی که پیوسته پشتت هستند وتو از دنیا بینیازی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دیگه همه چیو با هم قاطی کردن خدا نگذره از کسایی که دینو خراب کردن

دین هرگز خراب نمیشه خواهرم

باید گوش هامون بشنوه از آقا مهدی باکری و همت و چمران و حاج قاسم، باید چشهامون ببینه اونچه که کوردلان عالم نمیبینند، باید قلب و عقلمون درک کنه زندگی به سبک مقاومت و ایستادن پای عقاید رو، تا بتونیم حق رو از حق نما تشخیص بدیم و با شجاعت در لشکر حسین(ع) باشیم.شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} بسوز ای سعی باطل،پرچم ایران نمیسوزد/نمیدانی مگر در شعله ها ایمان نمیسوزد🇮🇷❤️دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگر میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگر این متن رو میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

دیگه همه چیو با هم قاطی کردن خدا نگذره از کسایی که دینو خراب کردن

اصلا درست نیست

اینهمه آدم پولدار اختلاس میکنن چرا ما از پول بدمون نمیاد؟! اینهمه آدم پولدار خسیس بداخلاق مغرور هست...

چرا ما بدمون نمیاد؟! چرا اونا رو با پول قاطی نمیکنیم؟!

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ینی چی بو میده؟

بعضیا اینجا از عمد یه تاپیک هایی میزنن که بحث و دعوا و توهین بشه تفرقه بیوفته کاربرا عصبانی بشن....

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
2790
2823
2791
2779
2792