2777
2789
عنوان

سالاد سزار

191 بازدید | 17 پست

دوستان من تا حالا سالاد سزار نخوردم طعم سسش خوبه ؟ چونکه از مایونز متنفرم

بعد سس قارچ و سیب زمینی خوردم واقعا خوشمزه است

موندم اینو سفارش بدم یا سزار ؟

😂😂😂ی عدد گرسنه هستم امتحان دارم تا صبح بیداروم

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند

اره خیلی خوشمزه است بستگی داره با چه سسی بخوری

سس های مختلفی هست

-گفت اگر کلمه بودی؟ +گفتم:خسته، فرتوت، آشفته، نگران، بی‌تاب، غم‌زده، امیدوار، امیدوار، امیدوار..🌱 حرف دل همه رو شاملو گفته: «برای تو، برای چشم‌هایت، برای من، برای دردهایم، برای ما، برای این همه تنهایی... ای کاش خدا کاری کند..! اگر‌صبرمون‌لبریز‌شه‌طغیان‌میکنیم..🖤🥀برای دو تا از پسر عمه هام که توی متروپل از دستشون دادیم...برای زجه های عمم بخاطر پسر های جوون مرگش.. برای طفل 2 ماهه پسر عمه ام که نیومده بی پدر شد یتیم شد.... .برای عمو جوانم که توی 20 سالگی به جنگ رفت بخاطر مردم کشورش و ناموسش شهید شد و نیست ببینه ضحاک ها با دختران کشورش چه ها که نمیکنن... 
اره خیلی خوشمزه است بستگی داره با چه سسی بخوری سس های مختلفی هست

عععه پس یعنی انواع مختلف دارع

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سزار با مرغ گیریل و با مرغ سوخاری هر دو عالیه 😋😋روزه ام ،دلم خواست 🥲🥲

عه عزیزم ببخشید

انشالله بعد افطار ی روزی بخوری حتما

عععه پس یعنی انواع مختلف دارع

اره هر رستورانی که میخوری سس خودشونو دارن

-گفت اگر کلمه بودی؟ +گفتم:خسته، فرتوت، آشفته، نگران، بی‌تاب، غم‌زده، امیدوار، امیدوار، امیدوار..🌱 حرف دل همه رو شاملو گفته: «برای تو، برای چشم‌هایت، برای من، برای دردهایم، برای ما، برای این همه تنهایی... ای کاش خدا کاری کند..! اگر‌صبرمون‌لبریز‌شه‌طغیان‌میکنیم..🖤🥀برای دو تا از پسر عمه هام که توی متروپل از دستشون دادیم...برای زجه های عمم بخاطر پسر های جوون مرگش.. برای طفل 2 ماهه پسر عمه ام که نیومده بی پدر شد یتیم شد.... .برای عمو جوانم که توی 20 سالگی به جنگ رفت بخاطر مردم کشورش و ناموسش شهید شد و نیست ببینه ضحاک ها با دختران کشورش چه ها که نمیکنن... 
بعضی جاها سزارشونم باکیفیته بعضی جاها نهولی. من عاشقشم همچین سس میریزن روششش🤤🤤تو ک قارچ و پنیر خور ...

🩷😂میترسم شب امتحان ضد حال بخورم

سسش فرق داره با سس قارچمایونزهنمی دونم ممکنه دوست نداشته باشیولی خب معمولا سس رو زیر سالاد و زیر کاه ...

مرسیییی آره مایونز بدم میاد اگه طعم خودشو بده ولی مثلا داخل الویه میخورم

😂😂نه بگیر بخور ولی از جای خوبتاالان که مخالف نداشت

😂🩷🩷🩷

مایونز به این خوشمزگی چرا دوسش نداری 😢

با آبلیمو یکم طعمش بهتر میشه باز 🥹نمیدونم اصن