2777
2789

من توی یه رویدادی شرکت کردم که از کشوری منو تایید کردن به مرحله آخر رسیدم که نتیجه آخر رو باید از سطح شهرستانی انتخاب کنند برم استانی

از بالا همه چیز حل و فصل شده و منو تایید کردم حالا تو شهر من یه عده حسود به جای اینکه از من حمایت کنند میگن نه ما حرف تهرانو قبول نداریم خودمون باید گزینش کنیم

علت اینکه شهر ما پیشرفت نکرد و عمری همینجور داغون موند همینه به خاطر این نذاشتن جوونای نخبه تو این شهر کار کنن همشون مجبور شدن به شهرهای دیگه مهاجرت کنن یا اصلاً کلاً از ایران مهاجرت کنن

یه عده آدم گشنه پست و مقام

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعصی جاهای کوچک اینجوریه

دور میفته دست یه تعداد محدود و فرصت هارو بین خودشون وبچه هاشون دست چرخون میکنن

هرکس زندگی خود را دارد و بهای زیستنش را میپردازد اما جای تاسف انجاست که برای هر خطای کوچک باید بارها و بارررررها تاوان داد !!!!!!گویا جناب سرنوشت همیشه دست طلبکاریش دراز است............

خدا باید ادمو حفظ کنه عزیزم پناه ببر به خدا انشالله همیشه موفق باشی یادت نره این موفقیت از جانب خدا ...

عزیزم چه فایده از اینکه نیاز به حمایت دارم خدا خواست شهرای دیگه خواستن ولی شهر خودم که مرحله آخر هست نمیخواد

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

خیلی جاها اینطوره در اخر هم پارتی بازی در میارن افراد خودسونو

اشنامون قبول شد استخدامی مخابرات اسمشم زدن اما اونجا قبولش نکردن گفتم ما خودمون گزینش جدا داریم اون تیم فقط برا ازمون امده بودن و رفتن .در اخر بچه خودشونو گذاشتن

اینم انقدر نامه زد اینور اونور دستش هیج جایی بند نشد

حتما شورای شهر

نه عزیزم من هنوز دانشجوی کارشناسیم چه به شورای شهر

خیلی جاها اینطوره در اخر هم پارتی بازی در میارن افراد خودسونو اشنامون قبول شد استخدامی مخابرات اسمش ...

نه نه بابا استخدامی اینا کجا بود یه مسابقه است

به هر حال تو سعی کن بهترین خودت باشی

متأسفانه همه جا پارتی بازیه حتما میخوان موقعیت رو بدن به کسی از خودشون

نمیشه با همون تهران صحبت کنی ؟

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بعصی جاهای کوچک اینجوریهدور میفته دست یه تعداد محدود و فرصت هارو بین خودشون وبچه هاشون دست چرخون میک ...

دقیقاً همین اتفاق برای من افتاده

تو اکثر شهرستانا همینه

اگه آدم پارتی نداشته باشه هرچقدر هم لایق باشه به زور میذارن که به یه جایی برسه همیشه همه چیز رو فقط برای دوست و آشنای خودشون میخوان متاسفانه

لوزر به تمام معنا🦈

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز