2777
2789
وای بلاخره یه آدم چیز فهم پیدا شدبخدا خارجیا البته یه سری کشورا صد برابر از مردای ایرانی بهترن هم رف ...

قبول داری اصلا روی اعصاب نیستند الان چند ساله تصمیم گرفتم فقط با خارجی باشم یا کلا سینگل باشم و این مدت اصلا عصبی استرسی نشدم

ترکا خیلی احساسین دیگه حدا نمیشن مواظب خودت باشمن اکس دومم ترکیه ای بود میدونم🤣

اقا من تو همشهریش موندم ترکیه رو میخوام چیکار ول کن 😂😂😂سنتی بود خالش منو پسندیده بود برای خواهرزادش مادرش همشهریه پدرش ترکیه ای😂

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستین☘️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقیقتا نمیدونم چرا خارجیا جدیدا بند کردن ب ایرانیا پریروز من از ترکیه خواستگار داشتم برگام موند خودم ...

مراقب باش ترکیه ای ها خیلی هرز هستند یعنی میتونم به جرات بگم از مردهای ترکیه تو دنیا هرز ترکیه و زیر ناف پسند ترکیه ندیدم

مراقب باش ترکیه ای ها خیلی هرز هستند یعنی میتونم به جرات بگم از مردهای ترکیه تو دنیا هرز ترکیه و زیر ...

رد کردم بابا حوصله خارج ندارم من 😂

خیلیا فکرمیکنن وحشتناکندر حالی که اینطوری نیس کاملا عادی هستیم مثل شما😄😂

والا من ندیدم ک فقط شنیدم...و گفتم ک اگ دقت کنی مرداتون ازین موضوع خوشحالن و شاید ی اپشن بدونن درسته

امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

والا من پیش طرف نیستم بدونم بو میدن یا نه خخخخ الان به کره ای ها هم میگن بوی سیر میدن که چی مثلا مگه ...

حالا ندیدیش این همه تعصب شو میکشی!!!

فک کردم حداقل یکبار دیدیش!

ادما فرهنگ و عادات غذایی متفاوت دارن

نمیتونی زوری جلوشو بگیری یا مجبورش کنی چیزی رو بخوره که تو میخای

مثلا دوس پسرم میگفت تو شرکتم اشپز دارن که غذاهایی که خودشون میخوان رو بپزه و اشپزه هم چینی بود

اونم به این سبک زندگی عادت کردن

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم☺️👇🏻

حالا ندیدیش این همه تعصب شو میکشی!!!فک کردم حداقل یکبار دیدیش!ادما فرهنگ و عادات غذایی متفاوت دارن ن ...

تعصب ندارم ولی درست نیست واقعا هرچی میخورن به ما چه آخه پشت سر ایرانی ها هم حرف هست ایرانی میبینن فرار میکنن تو خارج پشت سر هر قشر نژادی یه حرفه

از من یاد بگیر حوصله دارم چین برم

من اصلا نمیتونم خودم اردبیلم پارتنرم اردبیله بعد عید قراره محرم شیم از الان دلم میگیره چطور میخام برم خونه خودم 😂خارج برم سکته ناقص و کامل باهم میزنم

خب منم دارم میشنوم و طبق گفته نامزدم این صحت نداره😂

عجیب بود ولی

امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....