2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به خدا امضاتو میبینم میترسم ولی واقعا شوخی 😂😂😂شاید اسی از عرب خوشش نیاد

ن نترس ترسناک نیستم

اره دیگ سلیقه ایه

امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

اتفاقا لاغر فیت اندام هستند افراد چاق بیشتر بو میدن مثلا عرب ها و هندی ها یک میلیارد و چهارصد میلیون ...

چاقی ربطی به بو دادن نداره!

این بخازر تغذیه شونه که بو میدن و ات اشغالایی ک میخورن

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم☺️👇🏻

منم اولین دوس پسرم آمریکایی اسپانیایی بودبه حرف بقیه گوش نده که میگن تفاوت فرهنگی زیاده، اینا خود به ...

میدونم بابا خودم اکس هام تمام خارجی بودن اصلا روی اعصاب نیستند به زن احترام میزارن و خیلی رومانتیک هستند

همون اول دنبال ازدواج بود😐😐😐 دخترای ایرانی واقعا نمیدونم چشونه ☹️ طرف هنوز سلام نداده ،میگن عاشقم ...

بعید نیست اسیای شرقی ها خیلی دوست دارن با ایرانیا ازدواج کنن دخترای ایرانی بجز وزن شون خیلی از معیارای زیبایی اونها رو دارن،اونا خییییلییی لاغر پسندن

از یه طرفم عاشق خارجی هان

فکر کن دماغ شون عمل میکنن که برجسته تر بشه، بشه قبل عمل ما

خیلیا رو دیدم خیلی زود پیشنهاد ازدواج دادن و با دختر ایرونی ازدواج کردن

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
حقیقتش خودم عربم و بهم برخورد😄

عع شرمنده.... ولی مرداشون افتخار میکنن چیز بدی ک نگفتم ،🤣😝😝🤦🤦🤦🤦

امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

حقیقتا نمیدونم چرا خارجیا جدیدا بند کردن ب ایرانیا پریروز من از ترکیه خواستگار داشتم برگام موند خودم ریختم😂😂اونم سنتی

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستین☘️

میدونم بابا خودم اکس هام تمام خارجی بودن اصلا روی اعصاب نیستند به زن احترام میزارن و خیلی رومانتیک ه ...

وای بلاخره یه آدم چیز فهم پیدا شد

بخدا خارجیا البته یه سری کشورا صد برابر از مردای ایرانی بهترن هم رفتار هم ابراز علاقشون. من یه بارم تو عمرم عاشق مرد ایرانی نشدم واسه همینم تا حالا رابطه احساسی نداشتم

چاقی ربطی به بو دادن نداره!این بخازر تغذیه شونه که بو میدن و ات اشغالایی ک میخورن

والا من پیش طرف نیستم بدونم بو میدن یا نه خخخخ الان به کره ای ها هم میگن بوی سیر میدن که چی مثلا مگه قرن بوقه با کلی دئورانت و عطر ادکلن میشه کنترل کرد بعدشم باهاش ازدواج کنم نمیزارم هرچی بخوره