86_hanira مدیر استارتر عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 4937 عنوان کادو ولنتاین 125 بازدید | 24 پست برای پسرا کادو ولنتاین چی بخریم؟ حدود ۱ میلیون اینا ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟ گفتم: بحث نکردن با افراد نادان گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه گفت:نمیشه گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉 امروز | 16:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
86_hanira مدیر استارتر عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 4937 بستگی داره اون چی بخره اونم حدود ۱ تومن اینا خریده ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟ گفتم: بحث نکردن با افراد نادان گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه گفت:نمیشه گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉
86_hanira مدیر استارتر عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 4937 تیشرت فکر نکنم با این مبلغ چیزی دیگه بتونی بخری نه چرا ست کمربند و کیف پول خریده دوستم ۱و ۲۰۰ اونم خوبه ولی زیاد اهل چرم نیس ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟ گفتم: بحث نکردن با افراد نادان گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه گفت:نمیشه گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉
86_hanira مدیر استارتر عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 4937 تو هشتصد بخر خب چی بخرم حالا ۲۰۰ اینور اونور بیخیال😂 ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟ گفتم: بحث نکردن با افراد نادان گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه گفت:نمیشه گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉
مهراسای عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 4128 خب چی بخرم حالا ۲۰۰ اینور اونور بیخیال😂 جاسویچی چرم بخر مثلا از چرم مشهد یا نوین چرم
86_hanira مدیر استارتر عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 4937 امروز باید کادوشو میدادیهنوز نخریدی؟ نه اون دیروز داد من امروز چون نخریده بودم نرفتم ببینمش گفتم بمونه فردا لاقل ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟ گفتم: بحث نکردن با افراد نادان گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه گفت:نمیشه گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉
leylaasali72 عضویت: 1404/09/10 تعداد پست: 4762 نه چرا ست کمربند و کیف پول خریده دوستم ۱و ۲۰۰ اونم خوبه ولی زیاد اهل چرم نیس اگر اهل چرم نیست که دیگه باید بیخیالش بشی .اون برای شما چی خریده؟
86_hanira مدیر استارتر عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 4937 جاسویچی چرم بخر مثلا از چرم مشهد یا نوین چرم اون باکس خریده بود ۱ و ۵۰۰ یا ۲ تومن بد نیس یه جاسوئیچی کوچولو بخرم فق؟ ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟ گفتم: بحث نکردن با افراد نادان گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه گفت:نمیشه گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉
86_hanira مدیر استارتر عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 4937 اگر اهل چرم نیست که دیگه باید بیخیالش بشی .اون برای شما چی خریده؟ باکس قرمز توش لوازم آرایش حدود ۱و ۵۰۰ اینا ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟ گفتم: بحث نکردن با افراد نادان گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه گفت:نمیشه گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉