2777
2789
عنوان

کنکور

61 بازدید | 10 پست

از الان جدی بخونیم با پایه ضعیف درحد مدرسه میشه مامایی قبول شد؟ خودم منطقه ۳هستم ومبخوام استان خودم قبول بشم

خیلی ناانیدم بخاطر پایه ضعیف اما باید ثیول بشم همین امسال چون اجازه ندارم دیگه پشت بمونم، اهفتیت کتابا باز میکنم میشینم نگاهشون میکنم یا گریه میکنم دست خودم نیست تحت فشارم مبترسم از نشدن

تلاشتو بکن به بقیش فکر نکن

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوازدهم رو خیلی جدی بگیرسعی کن اگه ضعیفی فقط دوازدهم رو عالی ببندی

حتما بیشتر وقتم صرف ۱۲و۱۱میکنم اما مبترسم ازاینکه سخت باشه نتونم از پس سوالا بزبیام

از روز کنکور وحشت دارم چون مبدونم فزصت اخرم

پدر مادرم غیر مستقیم به داداش کوجبکم میگن توهم...نمیشی برای ما🙂

حتما بیشتر وقتم صرف ۱۲و۱۱میکنم اما مبترسم ازاینکه سخت باشه نتونم از پس سوالا بزبیام از روز کنکور وحش ...

ناامی نباش ولی از همین امروز جدی بخون

بهانه هم نیار

اینطوری فکر کنی میبینی روز کنکوره و سما هنوز داری فکر میکنی که بخونم میتونم یا نه

درحالی که تقریبا 4ماه و خورده ای فرصت داری

ناامی نباش ولی از همین امروز جدی بخونبهانه هم نیاراینطوری فکر کنی میبینی روز کنکوره و سما هنوز داری ...

۱ماهش صرف نهایی میشه همبن استرس وافکار مانع خوندنم میشه عین یه طناب دور دست وپاهام عمل میکنه درعین اینکه اهفتست نمیخونم اما ازهیچ چیزی لذت نمیبرم

۱ماهش صرف نهایی میشه همبن استرس وافکار مانع خوندنم میشه عین یه طناب دور دست وپاهام عمل میکنه درعین ا ...

اینطوری قضیه رو نگاه کن که شما تو اون یکماه هم مطالعه دروس تخصصی رو داری پس هدر نمیره

و اینکه اگه امتحانات نهایی عالی پیش بره حتی یه کنکور متوسط رو به بد هم میتونه مامایی بیاره

ناامید نباش

بهانه اوردن و فکرای اینشکلی عقب میندازتت

اگه هزینه مشکلی نداره مشاور بگیر