khhhh مدیر استارتر عضویت: 1398/03/26 تعداد پست: 1212 عنوان کشیدن دندان 72 بازدید | 15 پست خانوما من دندونم چرک کرده بود زده بود ب گوشم ک الانم کیپه امروز کشیدم واییی انقدددد سخت دراومد ک الانم دستام میلرزه ی ریشه دراز داشت واقعا سخت یود الان بعد کشیدنش چ کنم؟ پرنسس اقامون 👰👫 امروز | 16:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nfahime عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 9075 مسکن بخور فردا آب نمک غرغر کن خب دکترت خوب نبوده من دندونم کشیدم جراحی کرد هیچ دردی نداشتم
kuh2 عضویت: 1404/11/02 تعداد پست: 744 بی حسی که رفت تا ۲۴ ساعت اب دهنتو قورت بده تف نکن ، نی استقاده کن ،سیگار و قلیون نکش بستنی بخور کلا چیزای خنک غذاتم نرم و ولرم باشه کمپرس سرد بزار از فردا یه روز گرم اگر درد داری هر چهار ساعت ژلوفن انتی بیوتیکم اگر داده بخور اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید مرسی💚🌱
khhhh مدیر استارتر عضویت: 1398/03/26 تعداد پست: 1212 بی حسی که رفت تا ۲۴ ساعت اب دهنتو قورت بده تف نکن ، نی استقاده کن ،سیگار و قلیون نکش بستنی ... الان کی میتونم ایمپلنت کنم اینو؟لقه و اینا کلا بی حس بود ولی قشنگ دردو میفهمیدم برای همش اینجوریه یا عفونت داشته؟ پرنسس اقامون 👰👫
kuh2 عضویت: 1404/11/02 تعداد پست: 744 الان کی میتونم ایمپلنت کنم اینو؟لقه و اینا کلا بی حس بود ولی قشنگ دردو میفهمیدم برای همش اینجوریه یا ... اون درد نیست حس میکنی درد چون بالاخره بیهوش که نیستی ، ولی وقتی عفونی نیشه یکم سخت تره بهتر بود قبلش میگفت داروبخوری یا پنی سیلین بزنی ایمپلنت هم حداقل سه ماه زمان بده ولی خیلی ام دیر نرو اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید مرسی💚🌱
khhhh مدیر استارتر عضویت: 1398/03/26 تعداد پست: 1212 اون درد نیست حس میکنی درد چون بالاخره بیهوش که نیستی ، ولی وقتی عفونی نیشه یکم سخت تره بهتر ... خیلی دیر برم نمیشه؟ن قشنگ درد میکرد میفهمیدم دردشو عفونت داشت دیگ ریشش دندون خودش سر نشده بود پرنسس اقامون 👰👫
kuh2 عضویت: 1404/11/02 تعداد پست: 744 خیلی دیر برم نمیشه؟ن قشنگ درد میکرد میفهمیدم دردشو عفونت داشت دیگ ریشش دندون خودش سر نشده بود چرا میشه ولی بعضی وقتا دندون کناری حرکت میکنه و میاد جای اون که کشیدی رو میگیره اون موقع نمیشه ... اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید مرسی💚🌱
khhhh مدیر استارتر عضویت: 1398/03/26 تعداد پست: 1212 چرا میشه ولی بعضی وقتا دندون کناری حرکت میکنه و میاد جای اون که کشیدی رو میگیره اون موقع نمیشه ... حرکت کنه دندون کوچیکتر میزارن جاش😂 پرنسس اقامون 👰👫
khhhh مدیر استارتر عضویت: 1398/03/26 تعداد پست: 1212 خیلی زیادروغن حیوانی هر درد دندونی رو کنترل میکنه دستت درد نکنه فکرم افتضاح میدرده پرنسس اقامون 👰👫
kuh2 عضویت: 1404/11/02 تعداد پست: 744 حرکت کنه دندون کوچیکتر میزارن جاش😂 نه اون دندون کج حرکت میکنه😅 اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید مرسی💚🌱
khhhh مدیر استارتر عضویت: 1398/03/26 تعداد پست: 1212 نه اون دندون کج حرکت میکنه😅 عب نداره دندونامو سیم کشی میکنم درست میشه😂😂😂 پرنسس اقامون 👰👫
khhhh مدیر استارتر عضویت: 1398/03/26 تعداد پست: 1212 نه اون دندون کج حرکت میکنه😅 دندون کناری اون دندونی ک کشیدم میدرده طبیعیه؟ پرنسس اقامون 👰👫