2821
2789
عنوان

هماتوم

121 بازدید | 7 پست

سلام وقتتون بخیر

من هفته ۱۶ بارداری هستم و ۲ تا هماتوم بزرگ دیروز سنو دادم گفتن ۲ تا هماتوم با هم چسبیده.البته چند هفته پیش ۲ با خونریزی خیلی شدید داشتم ک الان ۴.۵ روزه فقط خون تیره و نزدیک به سیاه رنگ دارم.میخواستم بدونم احتمال داره هماتومم باشه ک در حال دفع شده یا باز هماتوم سوم در راه است😢😢😢

استراحت مطلق هستم و جنینم خدا رو شکر سالمه.میشه راهنماییم کنید.ممنون

عزیزم دکتر به من گفته بود جنینی که قلبش تشکیل شده به هماتوم راحت تر غلبه میکنه تا جنینی که قلبش تشکیل نشده

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

کسی که هماتوم داره تاآخربارداری لک بینی داره تادنیابیاد خواهرم اینجوری بود وبعدکه لکذبینی کم شد استراحت نسبی میده

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم منم هماتوم دارم 

خونریزی و دفع لخته هم داشتم که امیدوارم هماتوم بوده باشه

از خیلیا پرسیدم میگن خیلی مهم نیست 

آمپول هپارین کمک میکنه به دفعش 

امیدوارم برای شماهم مشکلی پیش نیاد

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍

خواهرشوهرم تا 6ماهگی هماتوم داشت.اما استراحت مطلق میکرد ازتشنگی میمرد هم اب نمیداد به خودش

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

دکتر بمن گفت اب خیلی بخور.ولی الان باز ۱.۲ روزه از لخته بزرگتر و پریود کمتر خون تیره میره.خدا به حق همین ناه کمکمون کنه.اخه این گرفتاریا چیه بود.خدا کنه دفع شه.