2777
2789
عنوان

بچمو چشم زدن

256 بازدید | 15 پست

انقدر گفتن بچه ات خوشگله بچه ات ب شما نرفته . چقدر شانس اوردی بچه ب کی رفته این شکلی شده. حتی خونواده خودم هی میگفتن . انقدر گفتن تا دیروز خیلی الکی بچم تو خانه بازی پاش شکست دکتر گفت صفحه رشدش اسیب دیده در اینده عوارض داره ممکنه رشدش از اون پاش کمتر شه😭💔

به چشم زخم اعتقادی ندارم

بچه موقع بازی براش پیش اومده طبیعیه

پیش دکتر خوب ببرید کمک میکنه

من این روزها برای هرچیزی هزاربار گریستم. برای وطنم، خانواده ام، زندگی ام، آینده ام، هم وطنم، هم وطنم، هم وطنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بگردم کجای پاشه؟

یعنی هیچ کاری نمیشه براش کرد؟

کدوم شهری؟

ببرش چندتا متخصص خوب ببین چی میگن بعیده درمان نداشته باشه

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
حالا چه اصراری داری رو چشم زدن بچست دیگه خورده زمین پیش چند تا دکتر ببینن به حرف یکی اکتفا نکن

بردم بیمارستان . هر جا کلینیک و دکتر بردم مردم میبینن میگن بچه ات چشم خورده . شوهرمم همینو میگه

الهی بگردم کجای پاشه؟یعنی هیچ کاری نمیشه براش کرد؟کدوم شهری؟ببرش چندتا متخصص خوب ببین چی میگن بعیده ...

رشت . شکستگی جوش میخوره . روی زانوشه . صفحه رشد تا بلوغ بسته میشه . قبلش اسیب ببینه رو رشد اثر میزاره

چشم زخم که صد در صد هست

من همیشه میگم ۴قل یا ایت الکرسی رو سریع برا بچه بخون

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

من دو سال دو سال و نیمه به چشم زخم اعتقاد پیدا کردم... حدیث هم داریم که بیشتر مرده های توی قبرستان از چشم زخمه. همین چند ماه پیش هم اتفاقی افتاد تو خانواده مادریم که نتیجه چشم زخم بود... صدقه بده براش قربونی کنید و حتما پبگیر دکتر و درمان هم باشین