2777
2789
عنوان

امسال

91 بازدید | 13 پست

سال ۱۴۰۴ 🥀

خیلی دوست دارم زودتر بگذره چقدر تو این سال گریه کردم موهام سفید شد فقط دوست دارم تموم بشه

از خدا میخوام سال بعد ، بهترین سال عمرم باشه سختی و غم نداشته باشم الهی آمین🩵🩵🌸🌸

خدایاشکرت🩵

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم عزیزم چون به عشقم رسیدم و طلاق گرفتیم سال خوبی نبودش

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

تاپیک اخرو گزارش می زنین صلوات میفرسم ۲ تا هرکی گزارش زد لایک کنه

هم خودت میترکی هم اونی که گزارش زده برات

🦋 «زندگی مینیمالیستی» 🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصل آنچه واقعا مهم است . یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیز های بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیز های درست است. ما در «تاپیک مینیمالیست ها » تصمیم گرفته ایم ساده تر زندگی کنیم، بیشتر احساس کنیم، و کمتر درگیر داشته ها شویم. اگر تو هم دنبال آرامش ذهن، نظم در زندگی، و آزادی از اضافه های بیفایده هستی، جای تو در کنار ماست. عنوان «تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی » رو تو قسمت ذره بین سایت سرچ کنید یا بگید من بهتون لینک بدم 🥰 #طرفدار_شهید_ابوالفضل_مقدسی

سلام

احتمال تعلیق ۲ طرفه داره گزارش زدن الکی.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

عکس رو یکی از کاربرها فرستادن:

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

پس چجور پاک کنم

این تاپیک رو بخونین:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15410168/روش-جدید-حذف-تاپیک

@قشنگه_سایت

@ازسارابپرس 💖