precious_80 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 720 عنوان طلاق توافقی 199 بازدید | 39 پست نامه مشاور رو بردیم دادگاه کسی میدونه مراحل بعدیش چیه و کی حکم طلاق صادر میشه؟ امروز | 15:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elayyyydkgxhlxkg عضویت: 1404/06/18 تعداد پست: 637 ماهم توافث کردیم ول هنوز اقدام نکردیم اولین بار باید کجا بریم؟
فلفل_سیاهشم1 عضویت: 1404/02/25 تعداد پست: 65 ماهم توافث کردیم ول هنوز اقدام نکردیم اولین بار باید کجا بریم؟ کافینت همه ی جان وتنم وطنم وطنم وطنم 🇮🇷ایران من !؟قوی بمون قربونت بشم،استواربمونی🧿🤲🏻کاربر قدیمی ام 🙏🏼☘️
فلفل_سیاهشم1 عضویت: 1404/02/25 تعداد پست: 65 چندروزدیگه ازطریق سامانه براتون پیام میاد،میرید باقاضی صحبت نهایی روانجام میدین ویک برگه بهتون میده (همون توافق هاتون توش نوشته) میبریدمحضر،دوتاشاهدهرکدوم بایدببرید وتمام همه ی جان وتنم وطنم وطنم وطنم 🇮🇷ایران من !؟قوی بمون قربونت بشم،استواربمونی🧿🤲🏻کاربر قدیمی ام 🙏🏼☘️
allay عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 155 وکیل بگیر یه هفته کارت درس میشهدخترم یه ماه عقد بود دیدیم پسره خودشیفته است مشاور گفت طلاق بگیرید وکیل گرفتیم مهریشو بخشیدیم توافقی طلاق شو گرفتیم وکیل انجام داد روز آخر دخترم اومد امضا کرد
فلفل_سیاهشم1 عضویت: 1404/02/25 تعداد پست: 65 کافینت برم چی بگم؟ بگیدبرای طلاق توافقی اومدیممدارکهاتون رومیدین ،ثبتنام میکنید وـــــ همه ی جان وتنم وطنم وطنم وطنم 🇮🇷ایران من !؟قوی بمون قربونت بشم،استواربمونی🧿🤲🏻کاربر قدیمی ام 🙏🏼☘️
elayyyydkgxhlxkg عضویت: 1404/06/18 تعداد پست: 637 بگیدبرای طلاق توافقی اومدیممدارکهاتون رومیدین ،ثبتنام میکنید وـــــ ممنونم عزیزم
precious_80 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 720 ماهم توافث کردیم ول هنوز اقدام نکردیم اولین بار باید کجا بریم؟ ما رفتیم خدمات قضایی بعد یه ابلاغیه اومد رفتیم دادگاهفرستادن مشاوره جوابشو امرور بردیم
فلفل_سیاهشم1 عضویت: 1404/02/25 تعداد پست: 65 وکیل بگیر یه هفته کارت درس میشهدخترم یه ماه عقد بود دیدیم پسره خودشیفته است مشاور گفت طلاق بگیرید وک ... بنظرمن وکیل درصورتی نیازه که طرف اذیت کنه یا توافقی نباشهبدون وکیل شاید2ماه زمان ببره ،حداقل پول الکی به وکیل داده نمیشهالبته بااحترام به نظرشما🙏🌹 همه ی جان وتنم وطنم وطنم وطنم 🇮🇷ایران من !؟قوی بمون قربونت بشم،استواربمونی🧿🤲🏻کاربر قدیمی ام 🙏🏼☘️
elayyyydkgxhlxkg عضویت: 1404/06/18 تعداد پست: 637 ما رفتیم خدمات قضایی بعد یه ابلاغیه اومد رفتیم دادگاهفرستادن مشاوره جوابشو امرور بردیم چند جلسه مشاوره بود؟ حتما باید بری؟ در مورد چی حرف میزنه مشاور؟
precious_80 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 720 زود میاد جوابش .بعد می ی دادگاه ی امضا.بعد محضر صیغه طلاق خداکنه میگن ۴۵ روز طول میکشه درسته؟