2777
2789
عنوان

دلگیری بیش از حد

199 بازدید | 35 پست

خانوما شما هم جای خواهرامین

من عاشق یکی بودم چندین سال ..

تا پارسال که یهو رفت با یه دختری که پولداره و ۴ سال ازم کوچیکتره و همکار بودن و فهمیدم خیلی قضیشون جدیه واسه هم کادو میخرنو کلا خیلی عشقو عاشقی دارن منم چندماهه دارم دق میکنم

اینم بگم یه مدت خیلی کوتاه باهم بودیم اما عشق من یه طرفه بوده و اونم از سر تنهایی باهام بیرون میومده اما من وابسته شدم خیلی به دختره حسودیم میشه منم ۱۸۶ سانت دارم از پسره ۸ سانت بلندترم

دختری که باهاشه ازش کوتاهتره خوش هیکله و خوشکله خوش بحال دختره 😔 دانشجوی پزشکی ام هست تو این سن ..

من افسرده ی محضم لاغرم همش خونه نشینم دانشگامو ول کردم الان یه دراز زشت لاغر دیپلمه ی خونه نشینم.

امروز ولنتاینه😔

پارسالم اونا باهم بودن کافه و کادو و اینا امروزم شروع شد تا کِی باید حرص بخورم😔

خودش گفت رابطه جنسی هم دارن و کلی ام از دختره تعریف کرد یعنی گمشو بهم فکر نکن

دوباره امروز دلگیریم شدید شده نمیتونم حتی یه غذا بخورم از صبح حالم بد بود بخاطر همین پسره و داداشم ۸ صبح پا شد زدمش خوابش برد الان مدرسست عذاب وجدان دارم😔😔😔چیکار کنم🥲آها یادم رفت بگم ۲۳ سالمه

هر چی میگذره بیشتر به این پی میبرم مردا خیلی حر وم.. البته بعضیاشون

نه اصراری به زندگی دارم نه اصراری به مرگ، یعنی اگر گلوله ای به سمتم شلیک شود سرم را خم نخواهم کرد، یعنی اگر برای بریدن این رگ تیغ در خانه نباشد تا مغازه نخواهم رفت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هه مردا همشون عوضین

چرا پس چون دختره پولداره و سیاست داره و خوشگله داره واسش میمیره ؟

البته دختره ازش ۷ سال کوچیکتره مردا از دخترایی که اینجوری ان خوششون میاد

خیلی هم خوش قد و بالایی میدونی قد بلند و لاغری ملاک اصلی مدل بودن تو خارج از کشوره

نزار یه پسر مریض اعتماد به نفستو بگیره

هنوز سنی نداری فقط روی خودت تمرکز کن پیشرفت کنی درس بخون و مهارت جدید یاد بگیر و اعتماد به نفست رو بالا ببر تا موردهای بهتر بیان سمتت

دیگه پیگیر اینا نباش که اذیت شی رها کن برن پی کارشون

یه سال خواهرم بستری بود نگهبانه بیمارستان جلومو گرفت شماره خواست قبلش گفته بود مجرده شماره رو دادم گفتم برا خواستگاریه روز بعدش زنگ زد لجن نگو فقط برای سو استفاده اس گفت بریم روستا مامانتو بزار بیمارستانپیش خواهرت کلی فحشش دادمو گوشی و قطع کردم ۴ ساله رفته بیوه زنیو عقد کرد که مهریه گرفته بود و ۳ سال از خودشم بزرگتر

خیلی هم خوش قد و بالایی میدونی قد بلند و لاغری ملاک اصلی مدل بودن تو خارج از کشورهنزار یه پسر مریض ا ...

متاسفانه خیلی از خودم بدم میاد و احساس میکنم دیر شده چون دختره ۴ سال ازم کوچیکتره پولداره خوشگله اونوقت در ۱۸ سالگی دانشجوی پزشکی ام شد و الان فقط ۱۹ سالشه😔رابطه جنسیشون جلو چشمم میاد بیرون رفتنشون یادم میاد حرص میخورم

چرا پس چون دختره پولداره و سیاست داره و خوشگله داره واسش میمیره ؟البته دختره ازش ۷ سال کوچیکتره مردا ...

همینن بخدا داداش خودمم دختر پولدار و میپسنده تا یه دختر ندار یا متوسط

چرا اینجوری میکنی دختر.

دیپلمه لاغر افسرده زشت دراز دیگه چیه.

از کی تا حالا خوش قد و بالایی شده عیب و ایراد؟

تو تازه ۲۳ سالته چرا مثل زنای مسنی که تو سن ۷۰ سالگی ان و رسیدن ته خط حرف میزنی.

چرا گیر دادی به رابطه اکست و پارتنرش و این که چیکار میکنن و کجا میرن، رابطه تو که در هر صورت باهاش عشق یک طرفه بود و به جایی نمیرسید.

جای این همه فکر منفی تمرکزتو بذار رو زندگیت، رو یه مهارت، ورزش، کار، ادامه تحصیل.

دنیای این بیرون خیلییییی بزرگ تر از اون قفس کوچیکی که تو برا خودت ساختی و خودتو توش حبس کردی.

هر چیزی که طلا باشد برق نمیزند؛ همه کسانی که سرگردان هستند گم نشده اند؛ چیزهای قدیمی که نیرومند باشند از ریخت نمی افتند؛ یخبندان به ریشه های عمیق نمیرسد.

خب بمیره ، واسه رفع نیازش میخوادش ، یه مدت دیگه که ازش سرد شد ولش میکنه . تو هم باهاش رابطه داشتی ؟

نه با من نداشت چون دوسم نداشت 🥲

خودش گفت عشق واقعیشو یعتی دختره رو پیدا کرده و حیلی دوسش داره ..

برای همین رابطه جنسی داره

نه با من نداشت چون دوسم نداشت 🥲خودش گفت عشق واقعیشو یعتی دختره رو پیدا کرده و حیلی دوسش داره ..برای ...

بیخیال گور پدرش هنوز ۲۴ سالته الان اعصابت داغونه من ۳۶ سالمه چی بگم مجردم؟مطمئن باش یه ادم درست میاد سراغت