2777
2789
عنوان

زنگ بزنم بد میشه 🥺

104 بازدید | 16 پست

من به شغل قبلیم زنگ زدم که من میخوام برگردم اونا گفتن فعلا نیرو لازم نداریم هر وقت لازم شد بهتون خبر میدیم منم گفتم باشه و دوماه از تماسم میگذره بعد میشه یه پیام بدم ؟؟؟ خبر بگیرم

به صورت ناشناس زنگ بزن ببین چی میگن

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب اب پاکیو ریختن رو دستت دیگه چرا میخوایی تماس بگیری ، نیرو نمی خوان

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
اخه از صدام میشناسن

بده ب یکی از دوستات حرف بزنه با شرایط خودت

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

نه اصلاتازه الان بخوای برگردی هم چون خودت اصرار کردی میبینی خوب رفتار نکنن یا مسئولیت سنگین بهت واگذ ...

شاید راست میگی پس چقدر منتظر بمونم اخه اه دوماه میگذره بنظرت دوماه دیگه هم زنگ نزدن زنگ بزنم ؟

اخه دوماه میگذره من خیلی دوست داشتم برگردم اونجا

شما دوست داشتی عزیزم اونا نیرو نمی خوان

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!