2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 18 پست
نههههه😐 چطور ممکنه همچین چیزی؟یعنی ممکنه باردار باشم😑 من سابقه دوبار درماه به عمرم نداشتم اولین ...

والا من پری هام مرتب بود هر 28روز 

واسه من که این اتفاق افتاد سه ماه اینجوری بودم 

والا من پری هام مرتب بود هر 28روز  واسه من که این اتفاق افتاد سه ماه اینجوری بودم

منم مرتب بودم اصلا سابقه نداشته اما من فک نمیکنم مث شما باشم 

آخه روز نه بود یا ده رفتم سونو گفت فولی ریز7و8که امکانش تو این ماه نیست

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آخه حالت عادی میزارم ددحد هاله رنگ میده اونقد که خیلی رنگش کمه اما این دوروز تقریبا داره همرنگ دومی ...

نمیشه عزیزم. سطح هورمونت بالاس. احتمالا با فاصله کمی از پری تخمک گذاری داری. فقط کیست که نداری؟

سلام من  تنبلی تخمدان دارم و و پری هام نا منظم و دیر به دیر هست همیشه گلومت استفاده میکنم بعد از زدن 5 تا آمپول مریونال در 9-10-11 و 12 پری در روز دوازدهم پری چهارتا فولیکول 20-21-18 و 16 داشتم و روز بعدش 2تا آمپول hcgزدم از چهار روز پیش هم یه روز درمیون کیت تخمک گذاری استفاده میکنم امروز صبح هم که روز 14 پری هست کیت گذاشتم ولی حتی کم رنگ هم نشده مگه بعد از زدن آمپول فولیکول برای آزاد کردن تخمک تحریک نمیشه ؟ پس چرا کیت تخمک گذاری کمرنگ هم نشده ممکنه تخمک آزاد نشه ؟