همین الان کات کردم راه حلی برای فراموشی و آرامش روان و اینکه نرمممممم بهش پیام بدم دارید ؟
خلاصه بگم چیشد ما کلا یه ساله سر بدقولی آقا و عصبی شدنش ، بی احترامی و حرف سرد زدنش ، و شکاک بودن دعوا داریم هی قول میده درست میشم یکم هم بهتر شده بود ولی اخیرا باز افتضاح شده بود و
از اون ور فکر میکنه پیغمبر خداست
موقع دعوا هرچی هرکاری بخواد میکنه بعدش مظلوم نمایی میکنه آشتی کنم بعد دوباره روز از نو روزی از نو
دعوام سر این بود اول صبحی حرف میزدیم لحنش بد بود کلا بعد داشت میگفت فلان کار رو درست انجام نمیدی مطمئنم حتی نگاه نکردی روندشو من گفتم خوشم نمیاد این مدلی فلان و قضاوت میکنی و خلاصه دعوا شد بعد خیلی چس گونه خدافظی کرد و پست اینستا هم داده بود داشتم تازه به زور میدیدم نت ضعیف بود که پاک کرد گفت سین زدی جواب ندادی سر اونه
هیچی دیگه قهر کردم شاید فکر کنید دلیل اولیه مسخره بود ولی خلاصه دعوا شد بعدشم که کلا بدتر شد یعنی اصن نیومد از دلم در بیاره
بعد دیشبم زنگ زد نمیشد حرف بزنم عذرخواهی کرد بعد گفت از دلت در بیارم قربون صدقه برم من نمیشد حرف بزنم برای همین گفتم الان نمیتونه گفت باشه ممکن نیتشو داشتم کافیه دیگه انجام ندم هم مهم نیته
بعد گفتم خب بعدا باید انجام بدی
تهشم گفت من میخواستم تو نتونستی و عذرخواهی هم نباید میکردم من که کاری نکردم هیچی دیگه باز دعوا شد
امروزم اومد بدتر توهین کرد فلان گفت احمق منم گفتم بیشعور و همینطور موارد دیگه ادامه پیدا کرد و گفت دیگه پیام ندم مگه اینکه من برم عذرخواهی کنم منم گفتم هروقت فهمیدی ریدی خودت باید درست کنی عذرخواهی کنی بیا گفت صدسال دیگم عذرخواهی نمیکنم خلاصه چت رو دو طرفه پاک کرد