2777
2789
عنوان

پلی کیستیک😭

111 بازدید | 16 پست

خستم از پلی کیستیک یعنی باید همه ی علائم بدش رو داشته باشم با اینکه پریودم بدون قرص منظمه، پر موییی شدید روی چونه سینه شیکم کمر ۱۵ کیلو افزایش وزن گردن سیاه اه بابا یعنی چی😭😭😭این چه مرضیه

این وزن لامصب کم نمیشه اصلا اهل هله هوله نیستم مگر ماهی یه بار اخه من تحرکمم زیاده دلم میخواد گریه کنم خیلی زشتم کرده 😭

باشگاه برو و رژیم غذایی درست داشته باش

منم هستم ولی من لاغرم

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚 از میان آزادی و نان،آزادی را انتخاب میکنم تااگر گرسنه ماندم،بتوانم فریاد بزنم گرسنه ام 👌🏻گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک.. چه میدونم خدا مثلا من اگه جات بودم همه رو نجات میدادم🥺..پیج واژینیسموس دات آی آر رو فالو کنید💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چن کیلویی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

هعییییی درکت میکنم. واقعا همه چیز آدم رو داغون میکنه. تازه دیشب دیدم موهای شقیقم به شدت کم شده. امروز کلا تو سایت دنبال راه حلم. قرص اینوزیتول رو دیدم خیلیا میگن علائم رو کمتر میکنه. من که پولم نمیرسه ولی تو اگه میتونی بگیر

جدی؟؟لطف میکنی، من تهرانم

عالیه

من زیر نافمو و زیر چونم داشت مو درمیورد سریع به قرص بهم داد که جوشن نزنم

کیست دو تا تخمدانمو با دو ماه قرص درمان کرد

من که ازش راضیم خدا ازش راضی باشه

شما هم برو به نظرم دکتر کاربلدیه ،انشالله مشکلت حل میشه غصه نخور

توی گوگل بزن دکتر سمیه اسدیان شهریار از منشیش وقت بگیر یه سر برو

فقط جای پارک اونجا خیلی کمه تا جایی که میتونی ماشین میری بهتره

خواهر خوش به حالت لاغر موندی تا چند سال پیش منم لاغر بودم🥲

من جوش زیاد میزنم این بده البته تو رژیم افزایش وزنم هستم

در کل درکت میکنم بیماری خییلیی بدیهههه

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚 از میان آزادی و نان،آزادی را انتخاب میکنم تااگر گرسنه ماندم،بتوانم فریاد بزنم گرسنه ام 👌🏻گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک.. چه میدونم خدا مثلا من اگه جات بودم همه رو نجات میدادم🥺..پیج واژینیسموس دات آی آر رو فالو کنید💜

عالیه من زیر نافمو و زیر چونم داشت مو درمیورد سریع به قرص بهم داد که جوشن نزنم کیست دو تا تخمدانمو ب ...

چه قرصایی خوردی

هعییییی درکت میکنم. واقعا همه چیز آدم رو داغون میکنه. تازه دیشب دیدم موهای شقیقم به شدت کم شده. امرو ...

واییی بگردم🥲🫂همینجوریشم حالمون بد این سندروم کوفتی هم نابودم میکنه و اعتماد به نفسمو میگیره

دو ماه وروژست و داروهای مکمل الان عوضش کرده ،قرص سیبل با داروهای مکملش

خب اینا درمان نیست موقتن علائمو از بین میبره

این بیماری مثل فشار خونه درمان قطعی نداره

خب اینا درمان نیست موقتن علائمو از بین میبرهاین بیماری مثل فشار خونه درمان قطعی نداره

من بالاتر گفتم خدمتتون

کیست درمان نداره به هیچ عنوان حتی اگر عمل بشه

باید تحت نظر باشی همیشه حالا تا وقتی که زایمان کنی