2777
2789
عنوان

لباس عقد

93 بازدید | 18 پست

خانوما یه سوال بنظرتون لباس عقد از اینایی که شبیه لباس عروسه اما رنگیه خز شده؟

من چون اینستا ندارم میخوام بدونم چی ترنده الان 😁

اخه الان اکثرا میبینم تو عقد هم سفید میپوشن توی عروسیم سفید میپوشن که خب سلیقه ایه و قشنگم هس ولی بنظرم حیفه لباس عروس تکراری بشه 🫠

نظر شماها چیه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن خوشم نمیاد عقد لباس عروس . رنگی ام صورتی ملایم و ابی کمرنگ شیکه . بنظرم فرق کنه با عرووووووسی . یه ...

افرین منمدقیقا نظرم همینه گفتم شاید خز شده لباس رنگی چون اصلا ندیدم کسی بپوشه همه سفید

خب واسه عقد نباید لباس پف دار مثل عروس انتخاب کنی. بعدم از رنگ سفید یا کرمی یا شیری یا نباتی یا آبی کمرنگ میتونی استفاده کنی

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
خب واسه عقد نباید لباس پف دار مثل عروس انتخاب کنی. بعدم از رنگ سفید یا کرمی یا شیری یا نباتی یا آبی ...

این پف دار رنگیا رو خیلی دوست دارم دیدیشون؟

ولی چون هیچکس نمیپوشه ترسیدم بگیرم

این پف دار رنگیا رو خیلی دوست دارم دیدیشون؟ولی چون هیچکس نمیپوشه ترسیدم بگیرم

اونا دیگه واقعا خز شده

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»