2777
2789
عنوان

آزاد شدمممم

276 بازدید | 26 پست

بالاخره از تعلیقی در اومدم😂😂

سلام سلام به همگی.

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقدر کاربر امروز آزاد شد

😂😂 حساب گیسوییی ام چند روز دیگه ازاد میشه

اره درست توی زمان بی نتی بودیم هرچی میگفتی فرطی تعلیق می شدی

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

من هنوز تعلیقممم به خاطر حرف حق بعد طرف به من فحش خیلی بد داد راست راست داره میچرخه

کابرهای حق گو همیشه مجازاتشون تعلیقیه لات های مجازی نه هستند و توهین میکنن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من هنوز تعلیقممم به خاطر حرف حق بعد طرف به من فحش خیلی بد داد راست راست داره میچرخه

هعیی

من اینجا نوشتم کالا برگمون یه تومن کم دادن تعلیق شدم

حساب گیسویی نوشتم بیاین کانال زدم دور هم باشیم بعد از قطعی سایت تعلیق شدم

دیگه رعایت کن 😂

اره

الانم اومدم به سوال بپرسم دیدم آزاد شدم

کابرهای حق گو همیشه مجازاتشون تعلیقیه لات های مجازی نه هستند و توهین میکنن

مرسی عزیزم آره واقعا من دو سه سال هست اینجام بعد نگاه میکنم خانومای با شخصیت محترم تحصیل کرده یا نکرده خونه دار یا شاغل تقریبا همه اونایی که بدون کوچیک ترین توهینی حرف میزنن تعلیق شدن اما یک عده که ناسزاهایی میدم که اصلا در شأن انسان نیست هیچی که هیچی

ایران عزیزم

مرسی عزیزم آره واقعا من دو سه سال هست اینجام بعد نگاه میکنم خانومای با شخصیت محترم تحصیل کرده یا نکر ...

من خودم ماهی حداقل یک هفته تعلیقم

سری آخر برای اینکه به یک نفر گفتم تو گزارشت رو بزن فکر کن!

بعد اینجا طرف به مادرم توهین و ناسزا جنسی گفته هست همچنان

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من خودم ماهی حداقل یک هفته تعلیقم سری آخر برای اینکه به یک نفر گفتم تو گزارشت رو بزن فکر کن!بعد اینج ...

بیخیال بعضیا بی شخصیتن.

من خودم ماهی حداقل یک هفته تعلیقم سری آخر برای اینکه به یک نفر گفتم تو گزارشت رو بزن فکر کن!بعد اینج ...

دقیقا از بد بودن صیغه حرف زدم طرف میگه خودت و صیغه کردن یا مادرت !؟ این طرز حرف زدنشون

ایران عزیزم