2777
2789
عنوان

ولنتاین

266 بازدید | 24 پست

یه گل رز خریدم یکم تزیین شده س و پیرهن تو باکس و با ریسه های قرمز مشکی پوشوندم روسو...بنظرتون بسه؟ایده ای چیزی به دهنتون میرسه؟باکس و گل و پیرهن همرنگ همن تقریباً

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ممکنه هر دفعه اونجوری که میخواستی پیش نره خاطره هام داره خوابو میگیره ازم دوری و دیگه من ته دنیا قلبت نوک قله ی قافه:)

چقدر شد کلش؟؟؟؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

چقدر شد کلش؟؟؟؟

یک و هفتصد تقریبا

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ممکنه هر دفعه اونجوری که میخواستی پیش نره خاطره هام داره خوابو میگیره ازم دوری و دیگه من ته دنیا قلبت نوک قله ی قافه:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک و هفتصد تقریبا

چند وقته باهمید

منم سه ماه باهمیم یه دورس خریدم ۱/۰۵۰

باکسشم ۱۳۰

دیروزم یه باکس ولنتایین شیک خریدم با شکلات و ماگ عاشقانه شد ۴۹۰

رو هم ۱/۶۷۰

هم تولدش هم ولنتاین

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

چند وقته باهمید منم سه ماه باهمیم یه دورس خریدم ۱/۰۵۰باکسشم ۱۳۰دیروزم یه باکس ولنتایین شیک خریدم با ...

تقریباً ی سال

به به😍خوش بگذره عزیزدلم پایدار باشین ❤️

تقریباً ی سالبه به😍خوش بگذره عزیزدلم پایدار باشین ❤️

خوبه اینا عزیزم ؟

خوبه اینا عزیزم ؟

عاالیه دیگه چی میخواد😁والا پسرا چیزی لازم ندارن

الان یه ساله گذشته من هر مناسبت ی چیز خریدم دیگه نمیدونم چی بخرم دفعه های بعدی😂لباس بیشتر استفاده میشه

البته که ما خودمون کادوییم🤪

چند وقته باهمید منم سه ماه باهمیم یه دورس خریدم ۱/۰۵۰باکسشم ۱۳۰دیروزم یه باکس ولنتایین شیک خریدم با ...

پایدار🩵 .. از سرشم زیاده بانو😁

آدم بهمن ماهی رو چطور توصیف میکنی؟

پیانیست ..فرزند کوروش بزرگ🩵       

به عنوان کسی که تولدش نزدیک ولنتاینه دق میکنم اگه کسی هدیه تولد و ولنتاینمو یکی کنههههicon

نور

پایدار🩵 .. از سرشم زیاده بانو😁آدم بهمن ماهی رو چطور توصیف میکنی؟

من فروردین هستم اون بهمن خیلی خوبه و منطقی تابع منه

به عنوان کسی که تولدش نزدیک ولنتاینه دق میکنم اگه کسی هدیه تولد و ولنتاینمو یکی کنهههه

یکی نکردم که دوتا باکس جدا خریدم