2777
2789
عنوان

بیاین درد و دل

23 بازدید | 2 پست

من هر وقت اتفاقی تو خانوادمون میفته گردن من میدازن

میگم چرا من مقصرم بهم میگن اخه تو چند وقت پیش بد فلانیو گفتی برای همینه اتفاقای بد برامون میفته.

خسته شدم از دست خانوادم که همش هر اتفاقی میفته گردن من میندازن هم خاهرم هم مامانم ..

الان مامانم چاقو اورده میگخ دفعه دیگه اسم کسیو ببری چاقو سرتو میبرم

انگاری خودشون غیبت هیچکیو نمیکنن

حالم از خانواده خرافاتی بهم میخوره

اینم اضافه کنم من یه سری کارای خاله و دخترخالمو از غصه مامانم که همیشه اونارو تعریف کرد و درمورد من بد میگفت بخاطر اون بود ک هرچی ازشون دیدم میگمش و گفتم

خدا کنه کسی تو چنین خانواده ای نباشه که هم خرافاتین هم اینقدر از بچگی بهم بی توجه بودن افسرده شدم

من بی توجه آنچنانی نبودن مامانم خوب بود بابام تازه که بزرگ شدم یکم بهتر شده

ولی درکت میکنم سر کوچیکترین چیز که حق با من بود بهم میگفتن بی عقل و ...گباعث شد اعتماد بنفسم نابود بشه،هر کاری بخوام انجام بدم هر حرفی بخوام بزنم حس میکنم بی عقلیه

در صورتی که نیست

همه چیز گذر خواهد کرد و ما خواهیم خندید از عمیق ترین نقطه ی دل🥲✌🏻

من بی توجه آنچنانی نبودن مامانم خوب بود بابام تازه که بزرگ شدم یکم بهتر شده ولی درکت میکنم سر کوچیکت ...

منم قبلا سن ۱۵ ۱۶ سالگی همش بهم میگفتن کم شوخی کن با مهمونا یا میگفتن حرفا چیه میزنی باهاشون

الان بعد سال ها از بیشتر فامیلا متنفر شدم میان خونمون حرف نمیرنم اصلا بعضیا بهم میگن چرا اینقد ساکتی میخام از خجالت بمیرم کلا کسی میبینم ذهنم پاک میشه هیچ حرفی ندارم اینقد تو ذوقم خورده

البته اینم بگم ک خانوادم اینطور شدن همش همش تقصیر فامیلامون هرچی ضربه خوددیم از فامیلامونه رو خانواده تاثیر گذاشتن بعدش من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.