2777
2789
عنوان

زندگی تو روستا

3479 بازدید | 52 پست

سلام بچه ها من شیراز هستم خودم اصلیتم شیرازیه و شوهرم مال روستاس الان شیرازیم خونه رهن کردیم اما شوهرم اصرار داره به زندگی تو روستا کسی هست تجربه ی زندگی تو روستا رو داشته باشه ؟البته امکانات تو خونه ی اونجا با خونه ی شهر فرقی نمیکنه اگه کسی تجربه داره ممنون میشم منو در جریان بزاره

تعداد رای : 19
نظرسنجی
برم
11
57%
نرم
8
42%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من دوس ندارم امکانات نداره

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....

امكانات ديگه اش چطوره؟ دكتر مدرسه دانشگاه. معلومه كه با يه شهري مثل شيراز برابر نيست. چرا مي خواد بره روستا كارش چطوريه؟

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بخدا من از شهر کوچیک اومدم اصفهان،بعد از دوسال همش حسرت اونروزا رو میخورم بخدا روستا خیلی بهتره 

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪