2777
2789
عنوان

خواستگاری

190 بازدید | 25 پست

خانوم ها محترم بنده رفتم خواستگاری یک دختر خانومی جوابشون اول مثبت بود بعد قرار بیرون گذاشتیم با مادرشون اونجام جوابشون مثبت بود بعدم کلی رفتیم بیرون .حتی هفته پیش رفته بود لباس خریده بود برای مراسم .ب یکباره الان جوابش شده منفی

بنظرتون من چیکار کنم ؟

خیلی نسبت بهشون احساس دارم

خیل باهم خوب بودیم

خودش عالی ولی خانوادش زنگ زده میگه دخترم جرقه احساسی بهش وارد نشده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وصلش کن به پریز برق ۲۲۰ تا جرقه اش بیاد

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

حق داری متعجب باشی

به نظرم خود خانم رو مطمئن کن به نظرش احترام میذاری و دنبال تغییر عقیده اش نیستی

یک جلسه با خود دختر مشاوره خانواده خوب برو و اونجا علت اصلی رو بپرس

و بعد خداحافظی کن

اینطوری نه سوالی تو دهنت نیمه تمام میمونه

نه با اجبار و اصرار ازدواج ریسکی و تحقیر امیز میکنی

شما باید میگفتی ایشون که جرقش نزده پس واسه چی رفته لباس برای مراسم خریده؟

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

کسی لباس میخره برای مراسم یعنی جوابش مثبته واگرنه نمیخرید

پس بهونه بوده

‏ولی من هر کسی رو که با تمام وجودم نصیحت کردم مخاطبم در اون لحظه او نبوده ‏خودم تو گذشته ام بودم✨

بی دلیل نبوده رفتار دختره

دلیل عجیب و غریب بودن نظرات نینی سایت اینه اکثر افراد نظر واقعی شونو نمیگن ، بلکه از موقعیت فعلی و انتخاب های خودشون دفاع میکنن .. به این دلیل اینجا از یک سایت تبادل نظر تبدیل شده به یک سایت عقده گشایی :)

شخصا تا جرقه نزنم نمیرم لباس بخرم

مشکوکه

حتما فرد خوبی بودید از نظرشون و خیلی برای جواب منفی دادن سختشون بود، احتمال زیاد همین حرفی که زدن درسته و دختر خانم اون علاقه و کششی که باید رو احساس نکرده

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت