سلام .خسته نباشیدمن وشوهرم دخترخاله پسرخاله هستیم تو خانوادهامون هیچ گونه مشکل ژنتیکی یا بچه مشکل دارنداریم دوتاسقط داشتم اولی توسونو۱۲هفته گفتن آن تی هفت هست مستقیم رفتم امینوسنتزجواب آمینو خوب بود وبوم سالم بود امادرسونو۱۸هفته گفتن ستون فقراتش مشکل داره سندروم(spondylo_thoracic dysostosis)داره و پزشک قانونی مجوزسقط داد بعداز تقریبا یک سال باردارشدم که هفت هفته سونودادم قلب دیده شد اما توسونو۱۲هفته گفتن جنین قلبش نمیزنه وتوهفت هفته مونده وبازسقط کردم وهردوسقطم باشیاف بود..سوالم اینکه مشکل سقطای من چی میتونه باشه باتوجه به اینکه علتشون متفاوته.واینکه بیماری سقط اولم چیه تو اینترنت هرچی زدم نبود اطلاعاتی در مورد این بیماری وعلت بوجوداومدنش میخواستم درضمن رفتم الان یک ماه ازسقط دومن میگذره رفتم دکترژنتیک واسم از مایش نوشته که واستون عکسش رو میفرستم خواستم بدونم چه آزمایشی هست؟
شمادرموردمیکرو و هزینه هاش اطلاعاتی دارید؟ خود میکرو خط سقط نداره؟چنددرصد بامیکرو دیگه جنین مشکلی ند ...
ميكرو الان هزينه هاشو نميدونم دقيق ولي ميدونم بيمه تا حد زياديشو ميده جديدا
خود ميكرو خطر سقط زياد نميكنه ولي پروسش يه مقدار سخته امپول زياد داره واسه شما pgd هم بايد انجام بدن كه خب هزينش بيشتر ميشه ولي صد در صد خيالت راحته كه جنين سالمه ولي تصميم نهايي رو بزار دكترت بگيره