❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی که مربوط به جنسیت میشه شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم
اول برو آموزشگاه ها که حسابداری اموزش میدن بعد برو یجا کارآموز شو
گاهی تنهایی ترسناک نیست؛فقط یک سکوت آرام است که اجازه میدهد خودت را دوباره بشنوی.در تنهایی یاد میگیری قویتر باشی،یاد میگیری دلت را دست هرکسی نسپاری و بفهمی مهمترین تکیهگاهت،خودت هستی.شاید بعضی شبها دلت بگیرد،اما همین خلوتها تو را محکمتر میکند.ما برای شکوفه دادن،گاهی به یک فصل تنها بودن نیاز داریم.
اول برو آموزشگاه ها که حسابداری اموزش میدن بعد برو یجا کارآموز شو
بنظرتون میشه هم برم آموزشگاه هم همینجا کارگری کنم؟
میترسم هزینه هاش زیاد بشه
❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی که مربوط به جنسیت میشه شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم
اموزشگاه آزاد و کارآموزی.پیگیر آگهی های استخدام هم باش شاید بانکی جایی نیرو بگیره
میترسم از این کارگری بیام بیرون
بعد برم آموزشگاه هیچی یاد نگیرم
کلا بمونم
بنظرتون میشه هم برم آموزشگاه هم همینجا کارگری کنم؟ میترسم هزینه هاش زیاد بشه
۲۰ تومنی شاید هم بیشتر بشع،اگ ساعت هاشون به هم بخورن اره چرا نتونین
گاهی تنهایی ترسناک نیست؛فقط یک سکوت آرام است که اجازه میدهد خودت را دوباره بشنوی.در تنهایی یاد میگیری قویتر باشی،یاد میگیری دلت را دست هرکسی نسپاری و بفهمی مهمترین تکیهگاهت،خودت هستی.شاید بعضی شبها دلت بگیرد،اما همین خلوتها تو را محکمتر میکند.ما برای شکوفه دادن،گاهی به یک فصل تنها بودن نیاز داریم.
۲۰ تومنی شاید هم بیشتر بشع،اگ ساعت هاشون به هم بخورن اره چرا نتونین
میترسم از این کارگری استعفا بدم
بعد برم آموزشگاه کار حسابداری پیدا نکنم
کلا بمونم دیگه
از این میترسم
عصرا برو آموزشگاه.زمان میبره سریع به نتیجه نمیرسه برای همین کنار شغلت اونو یاد بگیر.
بنظرتون توی این هفته ثبت نام کنم
کلاس ها رو میزارن برای بعد عید؟