2777
2789
عنوان

جو بد سایت

71 بازدید | 10 پست

یه چیزی رو متوجه شدم

اونم اینه که وقتی این سایتو باز میکنم ناخداگاه صورتم منقبض میشه و تا وقتی سایتو ببندم همینطور میمونه

یعنی اینجا حتی روی رفلکس عضلاتمم تاثیر داشته

چون تو این سایت همیشه باید درحال دفاع و توضیح خودت باشی

اکثرا توانایی هندل کردن یه بحث عادی رو ندارن و بدون پرخاشگری و توهین نمیتونن صحبت کنن

میدونم سخته چک نکردنش چون به شدت سایت اعتیاد آوریه ، ولی از این به بعد برای سلامت روانمونم که شده کمتر چکش کنیم

اگر رفرنس معتبری برای صحبت هاتون ندارید یا به دنبال تخلیه ی کمبود هاتون با توهین و بحث تو سایت هستید ، ریپلای نکنید؛ چون بی جواب خواهید موند.متعصب و شخصیت پرست و جنگ طلب ، همیشه یک احمق باقی میمونه ، چه چپ باشه چه راست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب نباید روت تاثیر بزاره

من خیلی ساله دارم اینجارو قبلشم خواننده خاموش بودم به جز سه چهار بار که واقعا حرصم گرفت دیگه هیچ تاثیری نداشته روم چرا باید بخاطره مجازی حرص بخورم حیف عصابم نیست

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

خب نباید روت تاثیر بزارهمن خیلی ساله دارم اینجارو قبلشم خواننده خاموش بودم به جز سه چهار بار که واقع ...

ناخداگاه ذهن درگیر میشه

بارها شده یه تاپیک بزنم و یکی بیاد سر رندوم ترین چیزا گیر بده و شروع کنه به توهین

یا اصلا یه کامنت معمولی بزارم و بیان ریپلای کنن و شروع کنن به پرخاش

نمیشه بی اعتنا بود نسبت به اینجور چیزا

اگر رفرنس معتبری برای صحبت هاتون ندارید یا به دنبال تخلیه ی کمبود هاتون با توهین و بحث تو سایت هستید ، ریپلای نکنید؛ چون بی جواب خواهید موند.متعصب و شخصیت پرست و جنگ طلب ، همیشه یک احمق باقی میمونه ، چه چپ باشه چه راست.

ناخداگاه ذهن درگیر میشهبارها شده یه تاپیک بزنم و یکی بیاد سر رندوم ترین چیزا گیر بده و شروع کنه به ت ...

اصلا جوابشونو نده

یا نهایت بگو نظره من اینه نظره شمام یچیز دیگس چون متفاوته دلیل نداره ریپلای کنیم همو

من دیگه خیلی ببینم طرف پیلس اینو میگم ولم کنن

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

اصلا جوابشونو نده یا نهایت بگو نظره من اینه نظره شمام یچیز دیگس چون متفاوته دلیل نداره ریپلای کنیم ه ...

آخه وقتی توهین میکنن نمیشه ری اکشن نداد

این اواخر دیگه اصلا جوابشونو نمیدم ولی بازم این جو منفی و مریض تاثیرشو میزاره

گاهی تو فقط مشکلتو گفتی ولی یه عده میان الکی توهین و نفرت پراکنی میکنن

دقیقا

انگار دنبال بهانن که شروع کنن

دقیقاانگار دنبال بهانن که شروع کنن

متاسفانه نفرت پراکنی واگیردار بعضاً که توی زندگیت مورد همچین حسی قرار گرفته باشی اگه نخوای خودتو اصلاح کنی اونو به بقیه انتقال میدی و حالا برای بعضیا کجا از اینجا بهتر که ناشناسن

متاسفانه نفرت پراکنی واگیردار بعضاً که توی زندگیت مورد همچین حسی قرار گرفته باشی اگه نخوای خودتو اصل ...

دقیقا همینطوره

کسی که خودش تحت فشار نباشه انقدر راحت بقیه رو آزار نمیده