2821
2789
عنوان

سوال شرعی

260 بازدید | 24 پست

به خاطر حجامتم دوش نمیتونم بگیرم واسه زخمم.تیمم کنم اشکال داره؟میخوام برم حرم امام رضا برا همتون دعا میکنم

ما گر ز سر بریده میترسیدیم  در محفل عاشقان نمیرقصیدیم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

05132020پاسخگویی حرم امام رضا بزنگ

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

ن عزیزم تیمم کن.تو رو خدا برا منم خیلی دعا کن خدا بهم ی نی نی سالم بده

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ن عزیزم تیمم کن.تو رو خدا برا منم خیلی دعا کن خدا بهم ی نی نی سالم بده

اخخخخ عزیزم.چشم حتما دعا میکنم.انشالله نی نی سالم داشته باشی

ما گر ز سر بریده میترسیدیم  در محفل عاشقان نمیرقصیدیم
بچه ها اگه نیاز ب غسل داشته باشیم میتونیم بعد سحر غسل کنیم روزمون درسته ؟ یا قبلش حتما باید غسل انجا ...

ن عزیزم باید قبل اذان صبح غسل کنی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
2823
2791
2779
2792