2777
2789
عنوان

کمک کنیددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 28 پست
حس وابستگی و کامل نشناختن خودت و طی نکردن خیلی چیزا و نشست و برخاست نکردن به خیلی از افراد دیگه و خو ...

منم همینو اومدم بپرسم ازتون خب من اولین باره تو چنین شرایطی قرار میگیرم که دست و پام بسته اس نمیدونم چه اقدامی بکنم

منم همینو اومدم بپرسم ازتون خب من اولین باره تو چنین شرایطی قرار میگیرم که دست و پام بسته اس نمیدونم ...

از منی که بیشترین تجربه رو داشتم و در نهایت جدا شدم اونم با سن بیشتر مون از شما ،میتونم بگم هیچ چیز رو جدی نکن

بزار بگذره ،شاید چند وقت دیگه اون دختر مثل تو فکر نکنه چون تو اوج بلوغشه ،بعد تو میمونی و گفتن بی معرفتی همه دخترا و تنهاییت ..بگو نظرت اینه ولی فرصت بخواه از قطعیت نگو تو الان تحصیل باید بکنی چون نسل امروزه تحصیل نداشته باشه واقعا وجه خوبی نداره از طرفی تو کلی آرمان و آرزو باید داشته باشی به تک تکشون برسی باید بری سربازی خونه ماشین وسایل اون خانم سختی زندگی روزمره و نشناختن خلقیات و تغییر کلی بعد یه دوره و دیدن به سری آدمای دیگه که میتونه نزدیک خصوصیات تو باشه ،اصلا شاید یکسال دیگه تو چنین شخصیتی نداشته باشی بعد میخواید به هم بزنید جدا بشید و خونواده ها یقتو میگیرن میگن تو پسر بودی تو خواستی غلط کردی ،فشارش فقط مالی نیست ،روحی و جسمی و..همه و همه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از منی که بیشترین تجربه رو داشتم و در نهایت جدا شدم اونم با سن بیشتر مون از شما ،میتونم بگم هیچ چیز ...

بازم دست نمیکشم ازش و تغییر نمیکنیم دوتامون

مرد بودن به ساختنه

منم شروع میکنم همه چیو درست کنم بسازم

درس هم پیگیر دیپلمم که اوکیشکنم کار هم میخوام برم تو ی کار دیگه

میگی فعلا با خانواده اش صحبتی نداشته باشم؟

الان واسه چالش های زندگی آماده ای ؟

دیگه مجبورم از یجایی دیگه ادم باید اماده باشه و بشه پس اره من نظرم اینه چند ساعت دیگه تماس بگیرم با پدرس صحبت کنم و ازش بخوام که رودر رو باهاش صحبت کنم

از منی که بیشترین تجربه رو داشتم و در نهایت جدا شدم اونم با سن بیشتر مون از شما ،میتونم بگم هیچ چیز ...

فرمودم درسته زندگی سخته ولی دلیل نمیشه چون یکی باخته منم ببازم نه

من تلاشمو میکنم و کنارش میمونم دستشو رها نمیکنم چون عاشقشم

میخوام برم جلو درسته الان نمیخوام ازدواج کنم باهاش ولی خب حداقل ی اسمی رو رابطه بزارم بعد فراهم شدن همه چی ازدواج میکنم باهاش و میریم پی ارزو هامون

دیگه مجبورم از یجایی دیگه ادم باید اماده باشه و بشه پس اره من نظرم اینه چند ساعت دیگه تماس بگیرم با ...

چالش های زندگی با عشق و محبت همسر خوب به یک فکر خیالی تبدیل میشه واقعا موفق و پیروز باشی بزرگوار.

🤦بنظرم تو سوال نپرس چیکار کنی چون قصدت انجام کاریه که خودت میخوای.

خب خواسته من همینه چیکار کنم تو میگی هیچ کاری نکن صبر کن جلو نرو

خانواده دختره با خودشون نمیگن این پسره اومد جلو بعد اینجوری ناپدید شد رفت

بزنگم به باباش صحبت کنم باهاش داش؟

باید خودتو نشون بدی بهش که با جنمی تو میتونی نترس یا میشه یا نمیشه کل حرف هاتون بهش بگو اطمینانش رو به دست بیار از این که دخترش پیش تو بهترین زندگی رو داره نه یک زندگی موقتی.

باید خودتو نشون بدی بهش که با جنمی تو میتونی نترس یا میشه یا نمیشه کل حرف هاتون بهش بگو اطمینانش ر ...

همون یکی دو ساعت دیگه تماس میگیرم و ازش میخوام که زمان مکان تعیین کنه برم دیدنش چون پشت گوشی این چیزارو بگم حس خوبی نمیده بهش شناخت از نزدیک لازمه

باید خودتو نشون بدی بهش که با جنمی تو میتونی نترس یا میشه یا نمیشه کل حرف هاتون بهش بگو اطمینانش ر ...

میخوایی شماره بزاری من بزنگم یکم صحبت کنیم ؟ نصیحت فلان بکنی بگی دقیق چیا مهمه بگم نگم فلان