2777
2789
عنوان

کمک کنیددددد

108 بازدید | 28 پست

گیر کردم خیلی دارم سرش افسردگی میکشم

دوست دخترم خانواده اش ۲ ماه پیش فهمیدن با من حرف میزنه و از اون روز گوشیش گرفتن و الان تک و توکی چند روز یبار ی صحبتی میکنیم

با پدرش هم یبار صحبت داشتم

الان تو این مرحله نمیدونم باید چیکار کنم

زنگ بزنم باز با پدرش صحبت کنم یا چیکار کنم؟

من قصدم جدیه همو دوست داریم دوتامون فقط میخوام این مشکلات رو حل کنم خانواده اش اوکی بشن

خانواده من اوکی هستن صحبت کردم باهاشون کاملا همه چی از طرف من اوکی شده

میخوام بدونم باید هیچ کاری نکنم صبر کنم یا باید با پدرش زنگ بزنم صحبت کنم؟ چه موضوعی رو دقیق مطرح کنم چه سوالی بپرسم؟

خانوادمو هم تقریبا یکماه پیش بردم خونشون در حد اشنایی فقط صحبت کنن یعنی چیزی از منو اون یا رابطه نگن فقط اشنا بشن

ولی خب اونو نمیزارن با من صحبت کنه بهش گفتن با من نحرفه فلان

سن من ۲۱ سن اون ۱۶

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واااییییی کم سن هستین بابا مگه اوضاع زندگی رو نمیبینید؟ تحصیل کرده هستین؟ شغل دارین؟ درآمد ثابت متناسب چرخوندن زندگی دارید؟ اصلا چند صباح زندگی کردید و تجربه کردید که میخواید به اینا فکر کنید

هیچی توش نی

سن جفتتون کمه . خودتونو درگیر زندگی نکنید بعدا خیلی بیشتر اذیت بشین

خب نمیخوایم الان ازدواج کنیم ما همو دوست داریم میخواییم فعلا شرایطش رو فراهم کنید بعد سال ها با اوکی شدن همهچی میریم ازدواج الان فقط نامزد کنیم یا همچین چیزی

شما میتونی یه زندگی رو تامین کنی و آسایش و رفاه اون دختر رو فراهم کنی ؟

چرا که نه

تلاشم برای همینه

که قشنگ طی این سال ها همه ی این چیزارو طبق خواسته خودمون درست کنیم فراهم کنیم برنامه ریزی کنیم

خب نمیخوایم الان ازدواج کنیم ما همو دوست داریم میخواییم فعلا شرایطش رو فراهم کنید بعد سال ها با اوکی ...

جفتتون تو سنی قرار دارین که تغییرات هورمونی زیاد بعدا خواهید داشت ،اول تو تکلیف خودتو مشخص کن که درس خوندنت ،سربازی ،شغلت و ... بعد برو سراغ دختر مردم

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
واااییییی کم سن هستین بابا مگه اوضاع زندگی رو نمیبینید؟ تحصیل کرده هستین؟ شغل دارین؟ درآمد ثابت متنا ...

همه ی اینارو میدونم که زندگی چقد سخته چقد پیچیده اس

من نمیخوام دست عشقمو ول کنم

دوسش دارم کنارش میمونم تا تهش

الان فقط میخوام بدونم باید به پدرش تماس بگیرم صحبت کنم و بگم که برم دیدنش حضوری دیدن پدرش یا خودم هیچ تماسی نگیرم بگم مامانم با مامانش صحبت کنه

درمورد تحصیل من تا دهم خوندم الانم دارم کاراشو میکنم دیپلمم رو بگیرم چون اون موقع کرونا بود فلان درسام بهم ریخت

درآمد هم درحال حاضر کسب و کارم چند ساله آنلاین بوده و در کنارش بازار های مالی

ماشین هم گرفتم تو این چند سال

جفتتون تو سنی قرار دارین که تغییرات هورمونی زیاد بعدا خواهید داشت ،اول تو تکلیف خودتو مشخص کن که درس ...

درس خوندنم که همش خوبه فقط باید بزرگسالان برم دیپلمم رو بگیرم کار هم میخوام در کنار کار انلاین برم سراغ یکار دیگه که یکم سرمایه بیشتری جمع کنم

همه ی اینارو میدونم که زندگی چقد سخته چقد پیچیده اس من نمیخوام دست عشقمو ول کنمدوسش دارم کنارش میمون ...

😐🤦

ن نمیدونی

اولا امیدوارم هرچی صلاحه پیش بیاد براتون

دوما اگر شرایط مهیا شد و رفتی جلوتر یاد حرفام افتادی بگو یادش بخیر

حس وابستگی و کامل نشناختن خودت و طی نکردن خیلی چیزا و نشست و برخاست نکردن به خیلی از افراد دیگه و خواسته های بالا تر و تلاش بیشتر و مقایسه شدنت یا کردنت توسط هم و...هیچکدوم از اینا پیش نیومده که بدونی یه مَن ماست چقدر کره داره

😐🤦ن نمیدونی اولا امیدوارم هرچی صلاحه پیش بیاد براتون دوما اگر شرایط مهیا شد و رفتی جلوتر یاد حرفام ...

خب منم نمیخوام یچیز عجولانه بکنم

شما میگی اصلا نرو سراغ عشقت

درسته زندگی سخته تو این اوضاع ولی تقصیر ما که نیست

ما اومدیم زندگی کنیم بمیریم بریم

دو روز دنیا باید اینقد سختی بکشیم؟ منم حتی حاضر شدم تمام این سختی هارو بزارم رو دوشم برم جلو منم تا چند سال پیش نمیگفتم اصلا برم فکر ازدواج کنم یا برم با کسی ولی دیگه شده منم ادمی نیستم جا بزنم یا برم عقب

من اول از همه امیدم به خداست و پشت همه چی هم میمونم

دستشو میگیرم تمامی بالا پایین های زندگی رو باهاش برم