2777
2789
عنوان

رفلاکس معده

43 بازدید | 5 پست

خانوما کاری کردید خوب شید؟؟

من آنقدر حالم بد میشه که احساس تهوع دارم و سنگینی بعد خوردن هر وعده غذا

وقتی غذا میخورم تا اینجوری میشم ،تا چند ساعت همینه

حالت تهوع و سنگینی بدی دارم احساس میکنم غذا میخواد بیاد بالا ...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

فکر نکنملارنژیت رفلاکس داشتم ،با خوردن یسری چیزا که آلرژی داشتم بهشون تشدید. میشد

خب عزیزم شما اول باید بررسی کنید ببیتید مشکلتون چیه و بعد در پی رفعش بربیاین. به دکتر داخلی مراجعه کنید ازمایش خون بدین. میکروب معده هم برای رفلاکس خیلی شایعه. دارو داره برای رفلاکس. یه سری پرهیز غذایی هم داره یه مدت روغن و سرخکردنی و شیرینی مصنوعی رو کامل باید حذف کنید. من یه مدت میکروب معده داشتم خیلی اذیت کننده بود

خب عزیزم شما اول باید بررسی کنید ببیتید مشکلتون چیه و بعد در پی رفعش بربیاین. به دکتر داخلی مراجعه ک ...

🤦♀️💔

من اصلا خیلی وقته قند مصنوعی نمیخورم

سرخ کردنی هم به ندرت

بیشتر از خوردن چیزای ترش

مثل ترشیجات و سردی جات مثل ماهی و...تشدید میشه.