2777
2789
عنوان

حق با کیه

205 بازدید | 24 پست

من عقد کردم یک ماه دیگه ام عروسیمه تو این چند سال برای پدرم کار کردم اما هیچوقت نمیساختیم با هم خودتون میدونید یبار پول نمیداد یبار گیر میداد منم راهی نداشتم اجازه کار کردن جای دیگه رو نداشتم الان که ازدواج کردم عروسیمم نزدیکه باید بیخیال من بشن من همیشه شنبه ها همسرم ک بیدار میشد منو میرسوند محل کارم خودشم میرف حدودا ساعت ۱۰ اخر هفته ها پیش منه کلا الان تو اتاق خابیدیم اومده تکونم میده که پاشو واقعا زشته من متاهل شدم نزدیک عروسیمه من بهشون گفتم تا عروسی نیروی کمکی ام نمیتونم مثل سابق چون من همسرم اولویته نظر شما

کارشون زشته

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله بگو تا دو هفته ميام بعد دو هفته اخرم كار دارم

كلا چه مرد چه زن نبايد پيش خانوادش كار كنه كارشونو بايد جدا كنن

چه كاريه هم كار كني هم ندوني پول ميدن يا نه اخرم باعث دلخوريه

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
کارشون زشته

هرکی جای همسرم باشه پامیشه میگه چی میخان بیخیالت نمیشن واقعا خیلی خوبه هیچی نمیگه فقط یکبار گفت نباید انتظار داشته باشن چون بعد عروسیمون که نمیری باید عادت کنن نیستی

بله بگو تا دو هفته ميام بعد دو هفته اخرم كار دارم كلا چه مرد چه زن نبايد پيش خانوادش كار كنه كارشونو ...

همین الانشم گفتن کار کن اخر جهیزیتو بخرم فقط بخاطر اونا میرم بعضی موقع ها میگم ارزش نداره ولکن چون من شوهرم ادمیه که خودشم میخره

هرکی جای همسرم باشه پامیشه میگه چی میخان بیخیالت نمیشن واقعا خیلی خوبه هیچی نمیگه فقط یکبار گفت نبای ...

خدا خیرش بده

وقتی رفت همسرت راحت بهشون بگو بدون دعوا ک نزدیک عروسی تون هست بامبول درنیارن اذیت کنن

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

اومده تو اتاقی که شما و همسرت خوابیدین؟؟

اره دیگه اومد داخل صدام زد که پاشو ساعت هشت دیره وا یعنی چی بکش بیرون فک کن من رفتم سر خونه زندگیم چیکارم داری چه توقعی داری چند ساله دارم براتون کار میکنم من الان متاهلم متااااههل چون همیشه لالم جواب نمیدم اینه دوستم بمدا ب پدر مادرش رک میگه به شما چه من متاهلم