2777
2789
عنوان

دوتا دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 48 پست
ممنون گلم❤️امیدوارم شمام یه خان داداش به جمع گل دختراتون ملحق شه😍

ممنون عزیزدلم 😘🥰

اتفاقا عاشق داداشن

رقیه دختر سه سالم میگه مامان جونم یه داداش بیار خودم شیر براش درست میکنم پیپیشو میشورم میخوابونمش جارو میکشم کرد گیری میکنم تو فقط یه داداش بیار همین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم يه برادر دارم واقعيت هيچ وقت كمبودي حس نكردم

ولي ٣-٤ ماهيه شايدم بيشتر پسر هفت سالم مرتب دعا ميكرد و ميكنه خدا بهش خواهر بده

من كه ديگه بچه نميخواستم

چون دوتا دارم

يكي هفت و يكي ١/٥ ساله

يعني با چه سوزي از خدا ميخواست سابقه نداره اصلا در مورد هيچي ما اينطور دعا كنين چه برسه به جنسيت

زدو ناخواسته باردارم

ان تي گفت دختره😍

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
ممنون عزیزدلم 😘🥰اتفاقا عاشق داداشنرقیه دختر سه سالم میگه مامان جونم یه داداش بیار خودم شیر براش در ...

میگن دخترا از همون بچگی مادرن همینه ها🎈😍

خودت باش با وجدانی بیدار🌱

دوتا دختر دارم به فاصله سنی دو سال خیلی خوشحالم که همجنس شدن واقعا از نظر تربیتی کارم راحت تره با هم ...

سخت نيست

منم تا سرمي دنيا بياد دومي دو سالس 🫠خدا خواسته بود و خيليييي استرس دارم

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
من خودم يه برادر دارم واقعيت هيچ وقت كمبودي حس نكردم ولي ٣-٤ ماهيه شايدم بيشتر پسر هفت سالم مرتب دعا ...

ای جانممممم چقد قشنگ الهی دورش بگردم بچم چه نفس حقی داشته ماشاالله خدا به دلش داده واقعا خداروشکر کن

دختر دار بشی متوجه میشی چقد جای دختر و خواهر تو زندگیت خالی بود ان شالله بسلامتی دنیا بیاد

ای جانممممم چقد قشنگ الهی دورش بگردم بچم چه نفس حقی داشته ماشاالله خدا به دلش داده واقعا خداروشکر کن ...

ولي اينروزا بيشتر ميترسم

ميترسم در حق دوميه ظلم باشه اخه اون خيلي كوچيكه هرچند من كلا شيردهي ندارم ولي خب ميترسم نتونم

ولي اينروزا بيشتر ميترسم ميترسم در حق دوميه ظلم باشه اخه اون خيلي كوچيكه هرچند من كلا شيردهي ندارم و ...

نگران نباش گلم ظلم نمیشه همین که شیرم نمیخوره مشکلی پیش نمیاد امید به خدا

نگران نباش گلم ظلم نمیشه همین که شیرم نمیخوره مشکلی پیش نمیاد امید به خدا

نه كلا شير خشكين

ميترسم نتونم مديريت كنم

و راستش كلا بچه نميخواستم ٣٧ سالمه ميخواستم كم كم برگردم سر كارم و از بچه داري دور بشم