2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خواهرم یک دوره احساس التهاب میکرد تو گلوش رفت دکتر نمیدونم یک سری توضیحات داد که غذا ته گلوش رسوب کرده

بهش یاد داد هر چند وقت یکبار چیز سفید دید ته حلقش با چوب بستنی برداره

خواهرم بچه بود از این بلاها سرش میاوردن

والا من اعتقاد ندارم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

سنگ لوزس بهش میگن

بعضی وقت ها از لوزه است بعضی وقت ها هم اتفاقیه طبیعتا میمونه کلا تول بیشتر چیزی فراتر از سنگ لوزه معمولیه برای کسی که اتفاق بیفته بهتر میتونه درک و باورش کنه

خواهرم بچه بود از این بلاها سرش میاوردن والا من اعتقاد ندارم

اره یک سری اینجورین یک سری هم شاید تول باشند خبر نداشته باشن

واقعی هست ولی در کل چیزایی مثل تولگیری و افتادن ناف و... دکترای طب نوین مثل طب سنتی ازش مگاطلاع و مهارت خوبی ندارن و کسانی هم که قدیم بهش مسلط بودن از ترس آجر شدن نونشون به کسی یاد ندادند و با خودشان به گور بردند اما اگر یاد میدادند باقیات الصالحات بود

اره یک سری اینجورین یک سری هم شاید تول باشند خبر نداشته باشن واقعی هست ولی در کل چیزایی مثل تولگیری ...

والا من از بیخ و بن به این چیزا اعتقاد ندارم

خواهرمم طفلک بچه بود هی استفراغ میکرد . دست مامانم از همه جا کوتاه شده بود طبق تجویز یکی بردنش پیش تولگیر

الان مشخص شده معده ی عصبی داره

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

والا من از بیخ و بن به این چیزا اعتقاد ندارم خواهرمم طفلک بچه بود هی استفراغ میکرد . دست مامانم از ه ...

آها نه این معده عصبی همه گوارش ها میگن انگارجدیدا تو دهنشون افتاده عمومی میگه ویروس گوارش میگه معده عصبی ارتوپد میگه آرتروز روانپزشک میگه استرس و افسردگی و...

یکی از علائم تول شدن هم مخصوصا واسه بچه کوچیکا همین حس حالت تهوعه