2777
2789
عنوان

کالا برگ

186 بازدید | 10 پست

بچه ها ما حساب یارانه مون مسدود بود دوماه کالا برگ نگرفتیم الان دیدم برنامه شما زده انگار اون دوماه کالا برگ که نگرفتیم رو خود به خود حذف کرده از کارتمون یعنی برداشت زده با اینک ما خرید نکردیم ازش ومسدود بوده؟کسی اطلاع داره لطفا بگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر کارتتون مسدوده و واسه این میگین

یارانه رو نمیتونید برداشت کنید اما کالا برگ رو میشه

برید خرید کنید بعد موقع حساب کردن با شماره سرپرست خانواده بزنید:ستاره پونصد ستاره ۱۴۶۳ مربع

یک رمز میده ۶ یا ۸ رقمی هست گمونم اون رمز رو برای فروشنده بخونید تو سیستمش وارد کنه به راحتی قابل حل هست.

لطفا پروفایل رو برندارین!! ،ترک قیزیم👧🏼،دیر که: کیم دیرده که منن یاغی اولانگ سن؟

اگر کارتتون مسدوده و واسه این میگینیارانه رو نمیتونید برداشت کنید اما کالا برگ رو میشهبرید خرید کنید ...

ن اخه ماه اول که کالا برگ زدن تو برنامه شما مشخص بود زده اعتبار ۱۲ میلیون چون ما ۳نفریم اما برداشت نکردیم تقریبا دو ماه برداشت نکردیم الان خواستیم کارت رورفع مسدودیت کنیم وبرداشت کنیم کالا برگ رو رفتیم تو برنامه شما دیدیم زده اعتبار ۶میلیون با اینک هنوز برداشت نکردیم پس اون ۶ میلیون مال ماه های بهمن ودی که نگرفتیم کجا رفت؟

ن اخه ماه اول که کالا برگ زدن تو برنامه شما مشخص بود زده اعتبار ۱۲ میلیون چون ما ۳نفریم اما برداشت ن ...

عزیزم هر ماه نفری یک میلیونش ازاد میشه که برید خرید یعنی برای شما هرماه سه میلیون میتونید خرید کنید شما چون ماه قبل خرید نکردید با این ماه شش میلیون میتونید خرید کنید ،چیزی حذف نمیشه پس بدون نگرانی برید خرید

خوشحال شدم که برگشتی سر زندگیت ،از اولم دلم روشن بود که برمیگردی ،اگه دوست داشتی یکم توضیح بده که چطور شد که برگشتی وشوهرت راضی شد

عزیزم هر ماه نفری یک میلیونش ازاد میشه که برید خرید یعنی برای شما هرماه سه میلیون میتونید خرید کنید ...

اخه گلم زدیم برنامه شما فقط ۶میلیونش مونده که اونم واسه ماه های بعد میتونیم برداشت کنیم پس اون ۶میلیون که برای دی و بهمن بود کجا رفت؟

ممنون عزیزم قربونت والا چن نفر فرستاد برگشتیم

اخه گلم زدیم برنامه شما فقط ۶میلیونش مونده که اونم واسه ماه های بعد میتونیم برداشت کنیم پس اون ۶میلی ...

برید فروشگاه کارتو بدید اونجا بهتون میگه که میتونید خرید کنید یا نه،چون بهمن ماهو که تازه کالا برگ اعلام کردن ، احتمال زیاد میتونید خرید کنید چون اون مبلغی که میتونید خرید کنیدو براتون زده حتما برید فروشگاه تا متوجه بشید

برا برگشتتونم خوشحالم وارزو میکنم خوشبخت باشید درکنار هم وسایه ی هر دوتاتون بالای سر بچتون باشه،فقط تو مسائل زندگیتون صبور باش و سعی کن بین خودتون مشکلتون حل بشه اطرافیان متوجه نشن که بخوان دخالت کنن،موفق باشی عزیزم