2777
2789
عنوان

یادمه یه بار

39 بازدید | 4 پست

یه بار من از شدت درد و رنج و فشارایی که روم بود تو خونه با صدای بلند گریه میکردم و مامانم خـونه بود (معمولا من جلو خانوادم با صدای اروم گریه میکنم یا وقتی نیستن گریه میکنم ولی این بارشو از شدت فشار نمیتونستم اروم گریه کنم) و بعد من ناله و گریه میکردم بعد مامانم اومد تو اتاق منو زد گفت بسه دیگه خفه شو هر چی بیشار صدام میرفت بالا بیشتر تکرار میکرد منم دیدم منو میزنه صرفا حتی زورمم بهش نمیرسید دستشو خنچ انداختم ولی اون بدتر منو میزد(قضاوت نکنین من خودم حس گناه دارم چاره ایم نداشتم تو اون موقعیت چون منو هی میزد) بعدش دید من همش خنچ میندازم دیگه ولم کرد رفت بیرون ولی عوضش هی جیغ و داد میکرد میگفت خفه شو(عوض اینکه بیاد دلداریم بده بگه چته اومد منو زد سرم داد و بیداد کرد) بعدش که رفتش بیرون من تنگه نفس گرفتم و به زور نفسم بالا میومد سرم گیج میرفت دستام سوزن سزنی شده بودن مثله خواب رفتگی هست ولی بدتر به زور میتونستم بالا بیارمشون چون بی حس شده بودن و یخ کرده بودن حس میکردم دارم میمیرم) بعد ترسیده بودم رفتم از زوره ناچاری که بلا سرم نیاد رفتم به مامانم گفتم دستام اینشکلی شده فک کرد دارم فیلم در میارم داشت بهم میخندید هر چی التماسش میکردم که دارم راست میگم بازم میخندید

من خودم بچه دارم ولی خدایی لوس بازیم حدی داره به جای اینکه ی باری از دوش خانواده بردارید اینجوری اذی ...

چه ربطی داره من از مشکلاتم نگفتم مگه میدونی تو اصلا تو زندگی بقیه چه خبره از نظره تو مشکلات فقط همیناست بچه کار باشی بدبختی چقدر از دوره جاموندی هزارنتا فشاره روحی روی ماست چرا همیشه ایران اینطوریه چون حالا مادر همیشه قابله احترام هیچوقت گوش نمیکنین به درده اون بچه میگین اذیت میکنی من به حال خودم فقط داشتم گریه میکردم بعد اون اومده منو زده بعد تو چی میگی

من خودم بچه دارم ولی خدایی لوس بازیم حدی داره به جای اینکه ی باری از دوش خانواده بردارید اینجوری اذی ...

بعدم این لوس بازیه من زدم تو گوگل گفت علائم پنیک بوده مگه من مرض دارم علکی بیام چاخان بکنم اینکه نفست بالا نیاد سرگیجی بگیره لوس بازیه مگه تو اصلا میدونی من چه به حالم بوده که میگی نظرم اینکه فقط برو بیرون از این تاپیک چون اصلا حس نمیکنم درک و فهم داشته باشی و یک فردی مثله من میاد پناه میاره از زوره مشکلات به این سایت گیر یه ادمایی مثله تو میوفته که از خانواده خودش بدترن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی ی بار جوابتو ندادم یعنی دلم نمیخواد باهات هم کلام بشم

چه بهتره اره حرف نزنی سنگین تری و میدونی چرا جواب ندادی چون بی منطق بودی و حق با من بود به خاطره اینکه بیخودی فقط حرف زدی منم ترجیح میدم همکلام ادمی مثله تو نشم