2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاخداااااا من بچم هنوز۱۳ماهشه حالیش نمیش متوجه نمیشه ک بخوام ازپوشک بگییرمش الان زدم اینترنت مای بیبی توفروشگاه انلاین زده ۶۰۰هزار خدالعنتشون کنه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

من واسه بچم چند سال پیش پریما و پمپرز میخریدم و چون حساس بودم و بچمم پوستش حساس بود روزی ۸ ، ۹ بار پوشکش رو عوض میکردم

امروز قیمتش رو دیدم به شوهرم گفتم اگر دوباره بچه دار بشیم فقط ده میلیون پول پوشکش میشه 😐

الان میان میگن خب پوشک نکن پارچه بزار بهتر و بهداشتی تره ارزونم هست🫤🫤

پارچه کجا ارزونه ؟اونم دیگه ارزون نیس تازه پول آب و تایدی که برای شستنش استفاده میشه بیای روش همون میشه قیمت پوشکicon

نرخ جدید 😭

ولی کاش سه چهار تا بسته میخریدم چه قدر اختلاف قیمت زیاد حداقل دو برابر میشد نه چهار برابر ، واقعاً داریم به کجا میریم

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   

خونه ماشین ازدواج و بچه هم آرزو شد تمام

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

من واسه بچم چند سال پیش پریما و پمپرز میخریدم و چون حساس بودم و بچمم پوستش حساس بود روزی ۸ ، ۹ بار پ ...

پریما چند شده؟ منم دخترم هرچی پوشک توبازار بود امتحان کردیم اون موقع به همه حساسیت نشون میداد آخرش پریما گرفتیم

پریما چند شده؟ منم دخترم هرچی پوشک توبازار بود امتحان کردیم اون موقع به همه حساسیت نشون میداد آخرش پ ...

پریما

الان تو دیجی کالا دیدم دوتا 40 تأیید 6 ملیون