مهرنازحبیبی مدیر استارتر عضویت: 1404/11/03 تعداد پست: 110 عنوان پد بهداشتی 1 بازدید | 8 پست شاید باورتون نشه ولی ۵ ساله با پد بهداشتی زندگی میکنم کلا پد میزارم حس میکنم چیزی ازم خارج میشه و هروقت نمیزارم اصلا نمیتونم بشینم و راحت باشم و بخاطرش خیلی حرف شنیدم از خانواده امروز | 01:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ratatoyiii عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 3065 با پارچه جایگزینش کن. بعد کم کم لایه های پارچه رو کم کن و در نهایت دیگه پارچه رو حذف کن. 🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓
دخترپرسشگر عضویت: 1404/08/19 تعداد پست: 2593 عزیزم خب طبیعیه دگ ترشح روزانه و اینا یه سری چیزا هست از ادم ترشح میشه بجز پریودی
sayoo1 عضویت: 1392/04/21 تعداد پست: 42428 به جای اینکار چند جین لباس زیر بخر هی تند تند عوض کن و بشور خودتم با سشوار خشک کن حس بدی نداشته باشی خود پد خیلی اذیت کننده اس چطور تحمل میکنی؟ پیج
مهرنازحبیبی مدیر استارتر عضویت: 1404/11/03 تعداد پست: 110 هر ماه چقدر پول پد میدی؟ کمر شکنه که در هفته سه چهار بسته میگیرم باید گرون هم بگیرم و نمیتونم هرچیزی استفاده کنم
مهرنازحبیبی مدیر استارتر عضویت: 1404/11/03 تعداد پست: 110 به جای اینکار چند جین لباس زیر بخر هی تند تند عوض کن و بشور خودتم با سشوار خشک کن حس بدی نداشته باشی ... دآرم لباس زیر .... بخدا زیاد دارم.اما اصلا نمیتونم.حس میکنم یه چیزی ازم خارج میشه کل خونه نجسمیشه ...با بدبختی
sayoo1 عضویت: 1392/04/21 تعداد پست: 42428 دآرم لباس زیر .... بخدا زیاد دارم.اما اصلا نمیتونم.حس میکنم یه چیزی ازم خارج میشه کل خونه نجسمیشه .. ... پس وسواس گرفتی یه نفر رو میشناسم مثل شما بود همین کار شما رو میکرد همه بدشون میومد ولی به مرور خوب شد نمیدونم چیکار کرد ولی خوب شدحتما برو پیش روانشناس کمکت میکنه پیج