2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سری چیزا تجربه میخواد و نمیتونی تو سن کم خیلی انتظار داشته باشی

ولی برای رفتار درست میشه از راهنمایی های روانشناس استفاده کرد تو زندگی خیلی تاثیر داره

من این روزها برای هرچیزی هزاربار گریستم. برای وطنم، خانواده ام، زندگی ام، آینده ام، هم وطنم، هم وطنم، هم وطنم.

ممکنه دوره هایی وجود داشته باشه ولی راحتتر از اون مطالعه است!باوجود اینترنت تو الان به یک دنیای نامحدود اطلاعات دسترسی داری!فقط باید توی اتنخاب دقت کنی که موثق باشه نه ازاین سایتهای بیسوادی!سراغ بلاگر و اینستا هم اصلا نرو!کتابهای معتبر زیاد هست متاسفانه الان حضور ذهن ندارم.اگر تصمیم جدی بگیری وبرای بهتر شدن خودت وقت بزاری تاچندماه دیگه یک آدم جدید میبینی که رفتارهاش سنجیده وعاقلانه است وزندگی اش داره بهتر وبهتر میشه!

ممکنه دوره هایی وجود داشته باشه ولی راحتتر از اون مطالعه است!باوجود اینترنت تو الان به یک دنیای نامح ...

واقعا خسته شدم همش بحث و ناراحتی درست میکنم

تصمیم اینه خودمو اصلاح کنم ولی نمیدونم چجوری

واقعا خسته شدم همش بحث و ناراحتی درست میکنم تصمیم اینه خودمو اصلاح کنم ولی نمیدونم چجوری

همینکه میدونی مشکل داری باتوجه به سن کمت خیلی خوبه!چون هم انعطاف کافی برای تغییر داری هم فرصت کافی!راهش هم که بهت توضیح دادم!!نکنه از اونایی باشی که خوب دقت نمیکنن و...هرکاری میکنی ابدا سراغ حرفهای دوست وآشنا وفامیل وطبیعتا نی نی سایت نرو که قطعا مشکلت چندبرابر میشه!!اینکه هیچ کاری نکنی بهتر ازاینه که از دیگران راهنمایی بخوای!آدمهای اطراف ما اگر زندگی رو بلد بودن اوضاع خودشون خیلی بهتر بود!!