2777
2789
عنوان

همسایه جدید🤕

91 بازدید | 10 پست

سلام دوستان یه سوالی این وقت شب ذهنمو درگیر کرده یه همسایه جدید اومده برامون واحدش دیوار به دیوار ماست و متاسفانه این ساعت شب داره جارو برقی میزنه و مبلاشو هی میکشه اینور اونور این عادیه که جدید اومده و درحال جابه جایی چیزی نباید گفت یا باید تذکر داد بهش؟؟؟🥲🥲🥲

نه تازه اومده ،صبر کن

اگه ادامه دار بود تذکر بده

حکومت اگه بخواد مردم معترض رو بکشه با اسلحه ژسه میکشه ،نه با تبر و قمه و دشنه،بیشتر هموطنانمون با اینا کشته شدن و اونایی که تیر خوردن ،فشنگ یوزی از بدنشون درآوردن ،اسلحه یوزی تو نیروهای امنیتی ایران استفاده نمیشه.دیگه با خودتونه بقیش🤷 خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اجازه بده اون بنده خدا جاگیر شه

جای شما باشم یه غذای ساده درست می کنم می برم براشون

بعد می گم راستی ....بعدش زیاد قاطی نشین

تا وقتی خودتون تشخیص ندادین که می خواین دوستش سین و

..

اجازه بده اون بنده خدا جاگیر شهجای شما باشم یه غذای ساده درست می کنم می برم براشونبعد می گم راستی .. ...

من چون شناختی ندارم ازشون واقعا نمیدونم چطوری میتونم باهاشون رابطه خوبی داشته باشم خودم واقعا عاشق اینم یه همسایه خوب داشته باشم بیاد و بره و از تنهایی دربیام اما خب میدونید ممکنه اونا کلن خوششون نیاد چون همه ادما اجتماعی نیستن که و خب خیلی اونطوری میخوره تو ذوقم 🤕🤕🤕

من چون شناختی ندارم ازشون واقعا نمیدونم چطوری میتونم باهاشون رابطه خوبی داشته باشم خودم واقعا عاشق ا ...

عزیزم من اینکار رو می کنم موقع تحویل غذا و بازخورد شون می فهمی

دیگه فوقش طرف غذات رونپذیره

اما بپذیره که ثواب کردی

عزیزم من اینکار رو می کنم موقع تحویل غذا و بازخورد شون می فهمیدیگه فوقش طرف غذات رونپذیرهاما بپذیره ...

ممنون از راهنماییت حتما فردا اینکارو انجاممیدم 🌸🙏🏻

عزیزم من اینکار رو می کنم موقع تحویل غذا و بازخورد شون می فهمیدیگه فوقش طرف غذات رونپذیرهاما بپذیره ...

حتی اگه به رابطه گارد بگیره در کل اینکار باعث می شه اگه اعتراض کردی گارد نگیره