2777
2789
عنوان

پریودی

1 بازدید | 3 پست

سلام یکساله خونه دارم پریودیام خیلی کم شده دوروز یه روز حتی دوماه شده نشدم. کیست داشتم افتاده قبل خونه داریم سونوواژینال دادم خوب بود امپول موقع سفر ترانزامیک ومفنامیکک چندباری خوردم بشدتم این وقتاعصبی واسترس کشیدم الان همیشه غیزاون دوماه سرتایمم پری میشدم وای خیلی کم دوروزه بودم اینماهم جلوگیری نداشتم ۱۲روز گذشته هیچ علائمی ندارم فقط کمردردم بیبی چکمم منفی بود جی بخورم بیاد امکانش هست حامله باشمم وبیبی چک منفی نشون داده باشه چون فقط کمردردم وخاب آلود

ببین بنظرم از دکتر زنان یه وقت بگیر برو معلوم نمیشه من مامانم دو ماهه باردار بود بیبی چک زد منفی بود ولی دیگه الانم هفته دیگه داره زایمان میکنه و بخاطر کمردردها مسکن بخور و یعنی من تنقلات یا شکلاتی چیزی بخوری.🍓🍓👍🏻😘😘😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین بنظرم از دکتر زنان یه وقت بگیر برو معلوم نمیشه من مامانم دو ماهه باردار بود بیبی چک زد منفی بود ...

هیچ علامتی حتی واسه پریودی هم ندارم نمیذاره برم دکتر هم خودم میترسم برم یه وقت حامله باشم بگه سقط کن

[QUOTE=411306619]استرس حجم خونریزی کم میکنه اگه زمان پریودی مفنامیک اسید خوردی خودش باعث میشه حجم پریود کم بشه با ...[/QUOمیترسم برم کمردردم واسه تصادفمه یکسال پیش تصادف کردم سمت چپ زیر دلمم مثل نبض کوچولویی میلرزه بینهایت من سه ماه استرس کشیدم قرص اعصاب خوردم دعواکردیم میترسم باشم مجبور به سقطم کنه فقط خودم میخام مطمغن شم اگه حاملم مراعات کنم اکه نه که یه کاری یکنم زودتر پریود بشم