2777
2789
چرا خودت رو در اختیارش گذاشتی هنوز که بچه ای سنی نداری از تاپیکت که درباره دانشگاه آزاد بوذ فهمیدم ف ...

😐😐😐خودم رو دراختیارش گذاشتم؟

اسمش روشه تجاوز یعنی اینکه یه درصدشم دست من نبود

دقیقا یکیشونم نمیگناگه پول خیلی گنده داشته باشنم نمیگن کلا فاز ما خانوما و ندارن

کلا پسرای امروزی فقط فکر پایینشونن نمیدونم چی اعتماد کنم دنبال رل خوب هستم پایبند باشه ولی ازدواجی پیدا نمیکنم همش هیز هستند

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توهم ازش بپرس دختر دیگه رابطه داشته معمولا همه پسرا داشتند

آخه مرده خودش خواسته رابطه داشته این خانوم خودشم نخواسته این اتفاق براش افتاده بعد دارم کامنتارو میخونم که میگن نگو ازت سرد میشه و اینا... مگه دست خودش بوده چقد تو کشور غمگینی زندگی میکنیم واقعا جهان سومه...

😐😐😐خودم رو دراختیارش گذاشتم؟اسمش روشه تجاوز یعنی اینکه یه درصدشم دست من نبود

حتما یه جایی رفتی باهاش دیگه نیومده داخل خونه جلو پدرت مادرت بهت دست درازی کنه دیگه درسته ؟؟؟یه دختر همسن شما دارم از بچگی بهش یاد دادم هیچ غریبه ای حق نداره حتی دستش رو لمس کنه زبل بارش آوردم

حتما یه جایی رفتی باهاش دیگه نیومده داخل خونه جلو پدرت مادرت بهت دست درازی کنه دیگه درسته ؟؟؟یه دختر ...

ببخشید شما هرچقدرم بچتونو به قول خودتون زبل بار اورده باشین اون مردی که دلش بخواد اصلا براش پوشش و شرایط و اینا بخوای یا نخوای مهم نیست در هرصورت کارخودشو میکنه هر چقدرم شما بگی نه و بخوای فرار کنی زورش بیشتره و انجام میده کارشو

حتما یه جایی رفتی باهاش دیگه نیومده داخل خونه جلو پدرت مادرت بهت دست درازی کنه دیگه درسته ؟؟؟یه دختر ...

بنطرت دختر ۱۴ ساله میتونسته تو اون موقع از خودش دفاع کنه؟؟

بهتره نگی اگه کسی خبر نداره نگو بنظرم براشون سنگینه خیلیا شاید باهاش کنار نمیام با اینکه تو مقصر نیس ...

کسی که منو میخاد باید با اینم کنار بیاد اگه نمیاد همون بهتر که بره

بنطرت دختر ۱۴ ساله میتونسته تو اون موقع از خودش دفاع کنه؟؟

ای خداااا الهی بمیرم چرا مواظبت نبودن اخهههه کوچیک بودی کهههه مامانت فهمید باید شکایت میکردید پدرش رو در میآوردید

کسی که منو میخاد باید با اینم کنار بیاد اگه نمیاد همون بهتر که بره

درسته ولی شاید فکر کنن دروغ میگی حالا هرجور خودت صلاح میدونی عزیزم پس حالا که نظرت اینه بگی همون اول کار نگو منظورم اینه اگر پسندیدی شرایطش خوب بود بگو بهش نه سلام کرد بگی باید بگی پرونده داری که مطمن بشه یا قبول میکنه یا ن این وسط تو نباید وابسته بشی.چون خیلیا جنبه ندارن باز نگی بهتره تصمیم با خودته ولی اینو بدون شاید از گفتنش پشیمون بشی سرکوفتی چیزی.همه چیزو در نظر بگیر

درسته ولی شاید فکر کنن دروغ میگی حالا هرجور خودت صلاح میدونی عزیزم پس حالا که نظرت اینه بگی همون اول ...

نمیدونم اصن توی دوراهی بزرگی گیر کردم هردوتاشم عواقب داره

نمیدونم اصن توی دوراهی بزرگی گیر کردم هردوتاشم عواقب داره

باید همه جوانب رو در نظر بگیری میدونی یک سریا هم مشکلی ندارن کنار میان مثل قدیم نیست خیلی سخت بگیرم البته مردان اکثرا رابطه دارن این وسط فقط جنس زنه که قضاوت میشه