2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس دارم اخه تا حالا با پسر بیرون نرفتم نمیدونم چجورین همش با رفیقای دخترم بیرون رفتم که باهاشون ر ...

مراقب باش ک ساده بازی در نیاری خودت فدای پسره کن بعد خیلی معذرت میخوام مث دستمال بزارم کنار یادت باشه اون شوهرت نیس و تو هم زنش نیستی تا وقتی ب ازدواج ختم نشده معمولا پسرا دخترا ک شبی ت صاف و صادق هستن رو تور میکنن نزار عشق کر کورت کنه

اخه حتی پشت تلفنم من بیشتر حرف میزنم وقتی ساکت میشم مگه یچیزی بگو میخوام صداتو بشنوم

خب اگه بیشتر حرف میزنی که دیگه بهتر

راحتتر میگذره

یکیم خب حضوری فرق داره

استرسش تا وقتیه که ندیدیش

بعد دیدنش میره

نه فقط واسه این پرسیدم گفتم شاید از این بچه دبیرستانیا هستید دخالت نکنم گلم❤

نه دبیرستان چیه

دلیل اصلی تاپیک زدنم این بود که استرسیم ولی اون اتش نشانه همیشه ریلکسه میترسم از استرس گند بزنم

وایی یه بار رفیقم میخواست بره دیت اول میگفت روم نمیشه تنها برم و بزور منو برد، رفتیم اونجا پسرا ریلکس بگو بخند عادی این رفیق من استرس گرفته بود آرایشش ماسیده بود. هر چند وقت یه بار یه اداهایی در میاورد به زور جلو خندمو گرفتم😂😂😂دلم میخواست بزنم پس کلش

فدات بشم چه حرفایی جنجالین ؟؟

مذهب

س.ی.ا.س.ت

مسائل مالی و آینده شغلی

مسائل مربوط به خانواده : هم برای دیت اول زوده و هم خیلی خصوصی و اظهار نظر درموردش چالش برانگیزه

اشاره به چت های قبلی و گفته های گذشته

اشاره به جنسیت ها و کل کل درموردش

دیت اول رو ساده بگذرونید ، این موارد برای دیت های آینده بهترن چون نیاز به درک بیشتری از همدیگه دارید

آقایون درخواست بدن به ثانیه نکشیده به نی نی یار اطلاع میدم خود دانید

وایی یه بار رفیقم میخواست بره دیت اول میگفت روم نمیشه تنها برم و بزور منو برد، رفتیم اونجا پسرا ریلک ...

😂😂😂😂

خدا رو شکر من عرق نمیکنم ولی بدتر از اون اینه وقتی استرس میگیرم دستو پام میلرزه و دل درد میگیرم😂😂😂

نه دبیرستان چیه دلیل اصلی تاپیک زدنم این بود که استرسیم ولی اون اتش نشانه همیشه ریلکسه میترسم از ا ...

مطمئن باش خودش سر صحبتو باز میکنه، کمکم همچین گرم میگیری باهاش اصلا استرس از یادت میره

😂😂😂😂 خدا رو شکر من عرق نمیکنم ولی بدتر از اون اینه وقتی استرس میگیرم دستو پام میلرزه و دل درد م ...

استرسه نهایت 5 دقیقست آروم آروم نرم میشی یادت میره، این لرزش دستو خودمم دارم خیلی ضایع هست😂