2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش ول میکنم بعد ی هفته

نمیدونم اگه سخته اولش سعی کن بری پیش دکتر تغذیه برات برنامه بنویسه جوری که اذیتت نکنه

ورزش هم حتما جزو روتینت بزار

وقتی هدف داری پس ولش نکن

دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨✨✨✨✨عضو رسمی انجمن H_T_A :)🦢✨

نمیدونم اگه سخته اولش سعی کن بری پیش دکتر تغذیه برات برنامه بنویسه جوری که اذیتت نکنهورزش هم حتما جز ...

ب غذا بم بخوره ول میکنم نمیدونم چکار کنم باید مسمم شم

منم قبلا اینجوری بودم

اراده داشتم ها خودت و باید دوس داشته باشی تا بتونی برا خودت قدم برداری

چاقی من فقط از ناحیه شکم و پهلو و بازو زیاد ب چشم میاد

اونمرفتم دکتر یه مدت قرص خوردم با رژیم و پیاده روی استپ بود وزنم اصلا پایین نمی اومد

رفتم دکتر زنان گفت کیست داری یکم دیگ بزرگ بشه باید عمل کنی

الان با رعایت و مصرف قرص هم برا رژیم قرص داده هم برا کیست و غذا خیلی خیلی کم می خورم اصلا یه جوری میشه یه روز کامل هیچی نمیخورم یا ناهار نمیخورم شام خیلی کم میخورم این کار منم قابل قبول هیچ دکتری نیس ولی اصلا میلم دیگ نمیکشه مثل اولا نیستم

وزنم داره میاد پایین شکمم رو ب تخت شدنه و فقط تنها مشکلم بازوهامه اونم ک انقد وزن کم کردم شل شل شدن میگن عمل کن

منم قبلا اینجوری بودم اراده داشتم ها خودت و باید دوس داشته باشی تا بتونی برا خودت قدم برداریچاقی من ...

منم شکمم چاق شده کنکوریم کم کم مگه لاغر کنم😪 باید فقط ادامه بدیم وگرنه واقعا اثر داره

منم شکمم چاق شده کنکوریم کم کم مگه لاغر کنم😪 باید فقط ادامه بدیم وگرنه واقعا اثر داره

اصلا نباید ب حرف دور اطراف گوش بدی ب خودت انرژی بده

انقد می گفتن چاقی چاقی

لباس گشادم می پوشیدم

یه مدت می گفتن صورتت بی ریخت شده لاغر شدی

تنها مشکل ما تپلا شکم و پهلوعه وگرنه خیلیا آرزوی این اندام و دارن

من الان دارم نرمال میشم با اینکه زیاد وزن کم نکردم ها

ولی هی میگن از صورت بی ریخت شدی بد شدی

نمیدونم اندامت باسنت بزرگه فلانت اینجوریه

فقط ب خودت انرژی بده مخصوصا الان ک میگی کنکوری هستی انتظار دیگه ای نیس